Yatırım Bütçesi:
Min:850.000
-
Max:0 tl
Son güncelleme tarihi: 13 Ağustos 2022 10:44
Yatırım Bütçesi
850.000 - 0 tl
Firmaya Ait İşletme Adedi
2
Bayi/Franchise Adedi
6
Ortalama Kâr Oranı
%12
Kârdan Alınan Pay
0
Bayi/Franchise Hedefi
2022 yılı için 20 yeni franchise
Adres
ŞAHKULU MAH. GALİPDEDE CAD. NO:19/1-2-3-4 BEYOĞLU/İSTANBUL
Hedef Bölge
Türkiye
Sektör
Fast Food/Burger
Kuruluş Yılı
2016
Merkez Ülkesi
Türkiye
İl - İlçe
İSTANBUL - Belirtilmemiş
Proje Eğitimi
Var
Pazarlama Eğitimi
Var
Personel Eğitimi
Var
Ürün Hizmet Kapsamı
Burger & Steak
Firma Markası
Kasap Burger
İş Fırsatı
Franchise
BAYİLİK ŞARTLARI
-
1-Kasap Burger Steakhouse standartlarını sürekli ve düzenli olarak işletmesinde uygulayabilecek deneyime sahip, yenilikçi ve gelişmeye açık bir girişimci olmak öncelik verdiğimiz kriterlerdendir. Kuşkusuz, bir diğer ön koşul da gerekli yatırımları yapabilecek güce ve işletme sermayesine sahip olmaktır.
2-Franchise adayları taleplerini web sitesi üzerinden veya telefonla kolayca gerçekleştirebilir. Başvuru yapan Franchise adaylarımız daha detaylı görüşme yapmak için genel merkezimize davet edilir.
3-Franchise adaylarımızdan istenilen şartları sağlayanlar ile yapılan görüşmelerin olumlu geçmesi akabinde karar verilen konseptlerimiz ile ilgili Ön protokol sürecine geçilir.
4-Franchise adaylarımız ile Mimari projelerin çizimi ve dükkan açılışı öncesinde teorik ve pratik eğitimlerin verileceğine dair ilk resmi sözleşme imzalanır, Mimari proje ve eğitim bedeli alınarak Lokasyon onay sürecine geçilerek bölge yeni franchisee görüşmelerine kapatılır
5-Başvuru , ön görüşme ve uygun görülen konsept modelimizin ardından standartları yakalayan adaylarımızla Franchise sözleşmesi imzalanır.
6-Franchise’miz, alanında uzman emlak geliştirme ekibimiz ile birlikte dükkan için en uygun nokta bulunur ve kiralama yapılır. Kiralanan Mağazada rölöve alınır, karar verilen konseptimiz için projeler çizilerek yatırım maliyetleri işletmecimize sunulur. Mimari uygulama başlatılır. 7-Franchise sözleşmesi imzalayan işletmeci adayımız Kasap Burger Steakhouse tarafından verilen eğitim programına katılarak işletmeci olabilme hakkını kazanır. Lisans alan kişinin kendisi işletmeci olabileceği gibi restoranın yönetimini tayin edeceği bir işletmeciyle de yürütebilir. Franchise’lerimiz belirlenen eğitim şubelerinde eğitimlerini tamamlamış olurlar.
8-Mimarlık hazırlıkların tamamlanmasının ardından şube konusunda uzman operasyon ekibimiz tarafından son kontrolleri yapılarak açılışa hazır hale getirilir.