Bayim Olur musun? Türkiye'nin Bayilik ve Franchising Portalı










Bayim Olur musun? Türkiye' nin Bayilik ve Franchising Portalı -
Yeni Şifre Belirleyin
x
E Posta
:
Eski Şifre
:
Yeni Şifre
:
Şifre Tekrar
:
     

Ana Sayfa HABERLER Karadeniz’in Özel Lezzetleri İş Ortaklarıyla Büyüyor
Tarih: 22 Haziran 2018 19:14:15
Güncelleme: 22 Haziran 2018 19:14:15

Karadeniz’in Özel Lezzetleri İş Ortaklarıyla Büyüyor


Nalia Karadeniz Mutfağı; Türkiye’de yöresel Karadeniz Mutfağı denince ilk akla gelen markadır. İlk şubesi 2006 yılında Güneşli’de; ikinci şubesi, 2009 yılında Bostancı’da hizmete giren Nalia’nın ilk franchise şubesi 2017 yılında Kurtköy’de hizmet vermeye başladı. İstanbul’da Avrupa yakasında bir, Anadolu yakasında iki olmak üzere üç şube ile hizmet veren Nalia; İstanbul’da gerçek Karadeniz yemekleri sunan en iddialı restoran olma özelliği ile ön plana çıkıyor. Nalia; kurum kültürünün gelişmesi ve yöresel mutfağın reçeteleştirilerek, kayıt altına alınması önceliğiyle hareket ederek büyümüştür. Yöresel mutfağa kazandırdığı farklı bakış açısı ile sektörün dinamiklerini değiştirmeyi başarmış; kurulduğu günden bu yana varlığıyla sektöre yeni bir soluk ve vizyon getirmiştir.

Nalia Karadeniz Mutfağı; Karadeniz’e özgü unutulmaya yüz tutmuş tatları, yeni lezzetlerle harmanlar. Mutfağındaki özgün ve sağlıklı lezzetleri her zaman müşteri memnuniyeti odaklı bir bakış açısıyla sunar. Nalia; kendine özgü etnik tarifleri eşsiz lezzetlere dönüştürürken önceliği her zaman insan sağlığıdır.

“Eski Tatlara Yeni Lezzetler” sloganıyla yola çıkan Nalia; yenilikçi, genç ve köklerine bağlı bir bakış açısıyla büyümeye devam ediyor.

Nalia Karadeniz Mutfağı; sektördeki uzun yıllara dayanan tecrübesi; özgün ve ayrıcalıklı mutfağının avantajıyla, kendi işini kurmak isteyen girişimcilerle birlikte büyümeyi hedefliyor. Tamamen Türk kültürüne ait, özel ve özgün bir mutfağa sahip olan Nalia, bu gücünü ve birikimini yeni “İş Ortakları” ile birlikte önce İstanbul’a ardından, tüm Türkiye’ye yaymayı amaç ediniyor.

Gelişen ve büyüyen gıda sektörü içinde önemli bir yeri olan Nalia Karadeniz Mutfağı; bilgi ve birikimlerini paylaşarak, yeni iş ortaklarıyla 11-14 Ekim 2018 tarihleri arasında Bayim Olur Musun Fuarı’nda bir araya gelecek.

Mutfağımızın öne çıkan özellikleri;

  • Gerçek Karadeniz lezzetleri
  • Farklı menüsü ile tüm damat zevklerine hitap etmesi
  • Özel pişirme yöntemleri
  • Mutfakta yalnızca kazeini alınmış tereyağı kullanılması
  • Mutfakta ve Salonlarda yalnızca Kristal Himalaya Tuzu kullanılması
  • Glutensiz özel tatlar