Activ Baby: Bebek ve Çocuk Ürünlerinde Franchise Fırsatı

Haberin tarihi: 8.04.2024 15:04:55

Activ Baby Franchise/bayilik başvuru

Activ Baby Franchise başvurmak için tıklayınız...

Activ Baby Franchise/bayilik başvuru

Bebek ve çocuk ürünleri sektöründe öncü bir marka olan Activ Baby, yıllardır anne ve bebeklerin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmaktadır.

Activ Baby FranchiseBebek ve çocuk ürünleri sektöründe öncü bir marka olan Activ Baby, 2005 yılında İstanbul'da kurulmuştur. Misyonu, anne ve bebeklerin ihtiyaçlarına yönelik geniş bir ürün yelpazesi sunarak onların yaşamlarını daha rahat hale getirmektir.

Kurulduğu günden bu yana, Activ Baby, dünyanın önde gelen 350'den fazla markasını ve 8000'den fazla çeşit ürünüyle bebek ve hamile anne ihtiyaçlarının tamamına yönelik hizmet vermektedir. 2012 yılında, annelerin en çok tercih ettiği markalardan biri olan Sema Baby'yi bünyesine katarak ürün yelpazesini daha da genişletmiştir.

2013 yılında Ferrari Bebek Ürünleri, Disney ve Nania oto koltukları markalarının Türkiye distribütörlüğünü üstlenen Activ Baby, sektördeki yerini daha da sağlamlaştırmıştır. 2015 yılında ComfyMax ve Lumbaco gibi markaları da tüketicilerle buluşturarak başarısını perçinlemiştir.

Activ Baby, franchise sistemiyle de büyümeye devam etmektedir. 2014 yılında başlatılan Activ Baby Store Franchise sistemi sayesinde, yatırımcılar Türkiye genelinde mağaza açma fırsatına sahiptir. Ayrıca, başvuru yapanlara bir de sanal mağaza açtırıp internetten satış yapma hakkı da verilmektedir.

Activ Baby FranchiseActiv Baby, güçlü finansal altyapısı ve uzun vadeli iş ortaklığı vizyonuyla girişimcilere dinamik bir iş fırsatı sunmaktadır. Bugünün "zorunlu ihtiyaçlar" sınıfında yer alan anne ve bebek ürünleri sektörü, sürekli yeniliklere ve öğrenmeye açık girişimcilere büyük fırsatlar sunmaktadır.

Activ Baby olarak, geleceğin aktif bebeklerini büyüten bir marka olarak, ticari ve finansal açıdan güçlü bir ana firma ve uzun vadeli iş ortağı olmaya devam edeceğiz. Sizleri Activ Baby ailesine katılmaya ve bu heyecan verici sektörde yer almaya davet ediyoruz.

Activ Baby, iş fırsatlarını genişletmek ve yeni iş ortaklarıyla buluşmak için heyecanla Be My Franchise Gıda Dışı Bayilik/Franchise Fuarı'na katılacak. Fuar, 18-21 Nisan 2024 tarihleri arasında, İstanbul'un kalbindeki Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek. Activ Baby standını ziyaret ederek, franchise fırsatları ve işbirliği olanakları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Activ Baby Franchise/bayilik başvuru

Activ Baby Franchise başvurmak için tıklayınız...

Activ Baby Franchise/bayilik başvuru