Bambolina'dan Franchise Fırsatı - Çocuklara yönelik mini AVM konsepti

Haberin tarihi: 5.04.2024 12:04:03

Bambolina Franchise/bayilik başvuru

Bambolina Franchise başvurmak için tıklayınız...

Bambolina Franchise/bayilik başvuru

Bambolina markası, büyüme stratejisini güçlendirmek ve yeni iş ortaklarıyla buluşmak amacıyla Be My Franchise Gıda Dışı Bayilik/Franchise Fuarı'nda yerini alacak. Bu etkinlikte, markamızın franchise fırsatlarını tanıtacak ve potansiyel yatırımcılarla görüşme fırsatları sunacak.

Bambolina Franchise FırsatıTürkiye'nin önde gelen bebek ve çocuk giyim markalarından biri olan Bambolina, büyüme yolculuğunda yeni bir döneme giriyor. Firmamız, büyüme stratejisi kapsamında franchise sistemi ile genişlemeye karar verdiğini duyurmaktan gurur duyuyor.

Bambolina'nın Kurucusu ve Çiçekler Grup Yönetim Kurulu Üyesi olan Berkay Çiçek, "Markamızı daha geniş kitlelere ulaştırmak ve ebeveynlerin en değerli varlıkları olan çocuklarının ihtiyaçlarını daha etkin bir şekilde karşılamak için franchise sistemi ile büyümeye karar verdik" dedi.

Bambolina, kurulduğu 2018 yılından bu yana ailelerin güvenle tercih ettiği bir marka olmayı başardı. Mini AVM konsepti ile Türkiye genelinde yaygınlaşan Bambolina, global ve yerel ünlü markalarla iş birliği yaparak müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Şu anda, portföyünde Benetton, Carter’s, Gap, İgor, Kappa, Mayoral, No Fear, Panço, Pierre Cardin, Sisley, Tiffany ve U.S. Polo Assn gibi seçkin markaların ürünleri bulunuyor.

Bambolina Franchise FırsatıBambolina'nın franchise sistemi, yatırımcılara sektördeki deneyimini birleştirerek başarılı bir işletme yapma fırsatı sunuyor. Yatırımcılar, markanın güçlü altyapısı ve global markalarla iş birliği yapma avantajı ile yüksek kar marjına sahip olacaklar. Ayrıca, markanın uzun yıllara dayanan perakende deneyiminden faydalanarak işlerini daha etkin bir şekilde yönetme imkanına sahip olacaklar.

Bambolina'nın franchise sistemi ile büyüme hedefleri oldukça iddialı. Şirket, 2024 yılı sonuna kadar 5 mağaza daha açmayı, bunlardan 20'sini franchise sistemine dahil etmeyi ve 2025 yılı sonuna kadar ise 70 mağazada franchise vermeyi hedefliyor. Bu büyüme stratejisiyle marka, Türkiye genelinde daha fazla aileye ulaşarak Bambolina deneyimini yaygınlaştırmayı amaçlıyor.

Kazandıran Buluşma Başlıyor! Be My Franchise Gıda Dışı Bayilik/Franchise Fuarı, 18-21 Nisan 2024 tarihleri arasında, Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek. Bambolina, bu heyecan verici etkinlikte yerini alacak ve franchise verme stratejisiyle ilgilenen potansiyel yatırımcılarla bir araya gelecek. Standımızda, markamızın avantajlarını ve franchise almak isteyen girişimcilere sunacağımız fırsatları detaylı bir şekilde anlatacağız. Be My Franchise fuarı, franchise veren markalar ve yatırımcıları bir araya getirerek kazan-kazan iş birliklerinin kapılarını aralayacak.

Bambolina Franchise/bayilik başvuru

Bambolina Franchise başvurmak için tıklayınız...

Bambolina Franchise/bayilik başvuru