BÜCÜRÜK Kids Franchise ile Yatırımcılara Kapılarını Açıyor!

Haberin tarihi: 1.04.2024 14:04:05

Bücürük Kids Franchise/bayilik başvuru

Bücürük Kids Franchise başvurmak için tıklayınız...

Bücürük Kids Franchise/bayilik başvuru

BÜCÜRÜK Kids Franchise Programı, Türkiye'nin önde gelen çocuk giyim markalarından biri olan BÜCÜRÜK'ün başarıyla ilerleyen iş modelini genişletmek ve yatırımcılara kapılarını açmak için hazırlanmıştır. Yatırımcılara sunduğu avantajlarla dikkat çeken program, kaliteli ve trendi takip eden tasarımlarla çocuk giyim sektöründe önemli bir oyuncu olma hedefindedir.

Bücürük Kids FranchiseTürkiye'nin önde gelen çocuk giyim markalarından biri olan BÜCÜRÜK, başarılı ve yenilikçi iş modelini genişletmek için franchise fırsatlarını sunmaya hazırlanıyor. 1995 yılından beri çocuk giyim sektöründe kalite ve trendi takip eden tasarımlarıyla dikkat çeken marka, artık yatırımcılara da aynı başarıyı yaşama fırsatı sunuyor.

BÜCÜRÜK markasının kuruluş hikayesi, İstanbul'un çocuk giyim merkezi olan Yeşildirek'te 1995 yılında başladı. Kaliteli hammaddeler ve trendi takip eden tasarımlarla Türkiye'nin dört bir yanına yayılan markamız, şimdi de yurt içi ve yurt dışında genişleme hedefleriyle güçlü bir büyüme potansiyeline sahip.

Markanın Franchise/Bayi aday profili, kendi işinin başında duracak, perakende satış tecrübesine sahip, iletişimi güçlü ve gelişim fırsatlarına açık, teknik yeterliliği olan ve finansal şartları sağlayabilecek işletmecileri hedefliyor.

Bücürük Kids FranchiseBÜCÜRÜK markasını tercih etmenin avantajları arasında 30 yıllık marka geçmişi, yenilikçi tasarım ekibi, Türkiye'nin en bilinen çocuk giyim markalarından biri olması ve kendi üretim parkuruna sahip olması bulunuyor. Kesin alımlarda %100 karlılık sağlayan marka, düşük maliyetler ve güçlü destek sunarak yatırımcılarına avantajlar sunuyor.

Şu anda 3 merkez mağazası, 1 yurt dışı franchise, 10 bayi ve 50'den fazla corner ile Türkiye genelinde başarılı bir varlık gösteren BÜCÜRÜK, franchise yatırımcılarına karlı bir iş fırsatı sunuyor.

Franchise (isim hakkı) bedeli 250.000 TL olan BÜCÜRÜK Kids Franchise Programı, 5 yıl süreyle geçerli olup, şube inşaatı anahtar teslim olarak marka tarafından gerçekleştiriliyor. Lokasyon desteği de sağlanan programda, yatırımcılara reklam katılım bedeli alınmıyor ve royalty payı bulunmuyor.

Bücürük Kids FranchiseBÜCÜRÜK Kids Franchise Programı, yatırımcılara açılacak şubelerde personel eğitimleri, sistem ve yazılım alt yapısı desteği ile tedarikçi denetimlerini de içeren kapsamlı bir destek sağlıyor. Marka, pazarlama ve PR stratejileri doğrultusunda sosyal medya yönetimi ve reklam çalışmalarını etkin bir şekilde yürüterek, yatırımcıların başarılı bir şekilde işlerini büyütmelerine yardımcı oluyor.

BÜCÜRÜK markası, yurt içi ve yurt dışında yeni şubeler açmak için yatırımcılara kapılarını açıyor. Yatırımcılarımızla birlikte büyümeye ve başarıya adım atmaya hazırız!

Bücürük Kids Franchise/bayilik başvuru

Bücürük Kids Franchise başvurmak için tıklayınız...

Bücürük Kids Franchise/bayilik başvuru