Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

1983 Beyoğlu Çikolata & Kahve

Yatırım Bütçesi:
Min:350.000 - Max:500.000 tl

İstanbul’un tarihi meşhur semti Beyoğlu’na ve çikolatalarına olan özlemimizi kendimize özgü butik bir konseptle harmanladık. Beyoğlu’nda kırma olarak satılmaya başlanan ve baş döndüren lezzetiyle yediden yetmişe herkesi etkisi altına alan Beyoğlu çikolatamızı daha sonra mis kokulu kahvelerimizle birleştirdik.

İlk olarak Antalya’daki misafirlerimizin beğenisine sunduğumuz lezzetlerimiz çok beğenilince, talepler doğrultusunda kendimize özel reçetelerle hazırlanan çikolata, kahve ve tatlılarımızla tüm Türkiye’nin Beyoğlu’na olan özlemini gidermeye karar verdik.

Güçlü kadromuz, kaliteli hizmetimiz ve gerçekleştirdiğimiz AR-GE çalışmalarımızla farklı lezzet ve sunumlarımızı her geçen gün arttırıyoruz. Geleneksellikten uzaklaşmadan nostaljik bir o kadar modern el yapımı doğal, katkısız, tadı değişmeyen çikolata koleksiyonumuzla tatlı sohbetlere ev sahipliği yapmayı seviyoruz.

İçeri girdiğiniz anda saran çikolata ve kahve kokumuz misafirimizin yüzündeki gülümsemeyle birleşince dünyadaki en tatlı işi yaptığımızın bir kez daha farkına varıyoruz:)
Beyoğlu’nun butik sokak konseptini, nostaljik Beyoğlu tramvayı dekorumuzla birleştirerek günün kahvesinin muhteşem birlikteliğini bir parça çikolata ile Antalya, Muğla, Mersin,Yalova, Adana,Afyon ve Balıkesir şubelerimizde tecrübeli kadromuzla eşsiz bir deneyim ile olarak sunuyoruz.

Son güncelleme tarihi: 18 Kasım 2019 04:21

Yatırım Bütçesi

350.000 - 500.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

6

Sağladığı İstihdam

60

Ortalama Kâr Oranı

Brüt Kar 1/4

Kârdan Alınan Pay

Yok

Bayi/Franchise Hedefi

2019 yılı için 20 yeni franchise

Sektör

Gıda

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

1983 Beyoğlu Çikolata & Kahve