Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

9Round Turkey Kickbox Fitness

Yatırım Bütçesi:
Min:365.000 - Max:550.000 tl

Dünya’nın en büyük Kickboks zinciri olan 9Round, artık Türkiye’de 

IKF Hafif Orta Kickboks Dünya Şampiyonu Shannon “The Cannon” Hudson ve eşi Heather’ın vizyonu ile 2008 yılında Amerika’da kuruldu.  Farklı bir fikir ile spor salonunda saatler harcamak yerine daha esnek zaman çizelgesine sahip harika egzersizler yapabilecekleri bir yer yaratmak istediler. Shannon'un dövüş sanatları ve kickboks eğitimi ile Heather'ın kendi fitness tutkusu, 9Round Franchising imparatorluğunun temelinde yer alan en önemli taşları oluşturmaktadır.

Ringin içinde 70'den fazla müsabakadan sonra, Hudson, “çok gizli ve özel " olarak tanımlanan eğitimi alabileceği bir yer olmadığını keşfetti. Bu açığı keşfeden Hudson, sıradan bir insanın da bu özel eğitimi alabileceği bir spor salonu projesi yarattı. İşte 9Round'un vizyonu burada başladı.  Ringde yaptığı yorucu antrenmanları alıp korkutucu olmayan, kullanışlı bir dairesel antrenman biçimi yaratabileceğini biliyordu, bu sayede ortalama bir kişi yumruk yemeden boks ve kickboks avantajlarından yararlanabilecekti. Büyük bir başarı ve özveri ile 2012 yılında 100 şubeye ulaşan markanın kurucuları franchise sistemine geçiş kararı aldılar.

2019 yılında ,9Round Türkiye yapılanması başlamış olup, marka 5 şubesi ile hizmet vermektedir. 

Deloitte / Europe Active’in yaptığı son araştırmaya göre Avrupa sağlık ve fitness pazarı 2018’de %1,2 artarak 27,2 milyar Avro’ya yükseldi. 28 Avrupa Birliği üyesi ülkeye ek olarak, bu rakam Norveç, Rusya, İsviçre, Türkiye ve Ukrayna’yı da içeriyor. 

Pazar büyümesi yine tüm ülkelerde kulüp sayısındaki %4,6 artışla, tüm ülkelerde 61,984’e yükseldi ve üyelerin toplamı %3,5 artışla 62,2 milyona yükseldi. Böylece, Avrupa Birliği, Norveç, Rusya, İsviçre, Türkiye ve Ukrayna’da yaşayan 796 milyon insanın %7,8’i, 15 yaş ve üstü içinse %9,4’lük bir oran bir veya birden fazla fitness kulübünün üyesi oldu.

Dünya’da da olduğu gibi 9Round Türkiye, franchise ile büyüyecek…
Türkiye’nin genç nüfusu ile pazar son on yılda 375 milyon dolarlık ciroya ulaştı. 9Round Türkiye Direktörü Zümra Yıldırımlı ‘Dünya’nın en büyük Kickboks zinciri olan 9Round, başarılı ve kazandıran franchise sistemi ile bugün merkezi Amerika olmak üzere, 23 Ülkede 800’den fazla şubesi ile spor severlere hizmet vermektedir. Yoğun çalışma ortamı, sağlıklı yaşama ilgi ve Y kuşağının spor alışkanlıklarının değişmesi ve gelişmesi ile Türkiye’de 2020 sonunda 20 salona ulaşmayı hedefliyoruz.

9Round fonksiyonel, kardiyovasküler, süreli ve dairesel antrenman zinciri ile eşleşen kickboks temalı bir fitness programı sunar. Bu program profesyonel dövüşçüler tarafından geliştirilen 9 zorlayıcı antrenman istasyonlarından oluşan tescilli bir sistem içerir. Ayrıca iş planının da antrenman sistemi gibi takip edilmesi kolaydır.

Marka, araştırmacı, eğitime açık, insan ilişkileri kuvvetli kendi işini kurma hayali olan tutkulu girişimciler, Spor Endüstrisi içinde veya ilgi duyan kişiler, Hırslı, yenilikçi, disiplinli, yaptığı işe tutku ile bağlanan girişimciler ile birlikte yol alacaktır. 9Round 10-13 Ekim tarihleri arasında 17. Bayim olur musun Franchising ve Markalı Bayilik fuarında girişimciler ile buluşacak…

9Round, 2013'ten beri Entrepreneur Dergisi’nin prestijli “En İyi 500 Franchise” listesine seçilmiş ve yıllık INC- 5000 listesinde bulunmaktadır.
 

Son güncelleme tarihi: 07 Ekim 2019 07:36

Yatırım Bütçesi

365.000 - 550.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

5

Sağladığı İstihdam

25

Ortalama Kâr Oranı

%38

Kârdan Alınan Pay

%8

Bayi/Franchise Hedefi

2020 yılı içerisinde 20 kulübe ulaşmak

Sektör

Sağlık/Fitness

Kuruluş Yılı

2008

Merkez Ülkesi

Amerika Birleşik Devletleri

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

9Round Turkey Kickbox Fitness