Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Alfa Proje

Yatırım Bütçesi:
Min:2.500.000 - Max:4.000.000 tl

Yılların getirdiği tecrübe ve bilgi birikimi ile rakiplerinden her zaman bir adım önde olan Alfa Proje Dış Ticaret Anonim Şirketi’nin hedefi, farkının ve sorumluluklarının bilinci ile en güvenilir çözüm ortağı olmaktır.

Dinamik yapısı ve proje odaklı esnek yapısıyla, faaliyet gösterdiği sektörde iş ortaklarıyla tamamladığı her bir projeden memnuniyet düzeyi yüksek paydaşlar oluşturmaktır.

Endüstriyel amaçlı lojistik depolar, Dondurulmuş gıda ürünleri için özel soğuk depolar, Meyve ve sebze şoklama ve muhafaza depoları, Kırmızı et - beyaz et şoklama ve muhafaza depoları, dondurma üretim tesisleri için şoklama ve muhafaza depoları, Hızlı önsoğutma depoları, İlaç muhafaza depoları, Atmosfer kontrollü soğuk depoları, Konteyner tip taşınabilir soğuk depolar, Savunma sanayine hizmet veren Ar - Ge test odaları, Su soğutma kuleleri ve chiller sistemleri, Büyükbaş ve küçükbaş hayvan kesimhaneleri, Uzaktan izleme - kontrol takip sistemleri, Nemlendirme ve nem alma sistemleri, Endüstriyel soğuk oda rafları, Çelik - prefabrik binadan ve sandviç panelden oluşan anahtar teslim tesisler siz müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerin başlıcalarıdır.
Alfa Proje Dış Ticaret A.Ş. Şirket çatısı altında Endüstriyel Soğutma - Mekanik - İnşaat hizmetlerimize ulaşabilirsiniz.

 

Son güncelleme tarihi: 27 Mayıs 2024 05:52

Yatırım Bütçesi

2.500.000 - 4.000.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Ortalama Kâr Oranı

%7-8

Kârdan Alınan Pay

%2-4

Sektör

SOĞUTMA

Kuruluş Yılı

2020

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Alfa Proje