Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Arsamiea Çiğköfte

Yatırım Bütçesi:
Min:0 - Max:0 tl

TARİHTEN GELEN LEZZET Çiğköfte, gelenekten geleceğe, 7’den 70’e her kültürün ilgisini ve beğenisini kazanabilmiş bir lezzettir.

Biz de bu ilginin artması ile Arsamiea olarak 1990 yılında kurulup, kalite ve hizmet anlayışından vazgeçmeden, sürekli gelişen, önceliğin her zaman hijyen ve gıda sağlığı olması gerektiği bilinciyle varlığımızı sürdürmekteyiz. Bayilerimizde her zaman müşteri memnuniyeti esastır. Müşterilerden gelecek olan tüm öneri ve şikayet hızlı bir şekilde sonuçlandırılmaktadır.  Arsamiea Çiğ köfte olarak kullandığımız her ürünün birinci kalite olması kırmızı çizgimizdir. Bulgur(Gaziantep), Pul biber(Kahraman Maraş), Sarımsak(Kastamonu), Ceviz(Kahraman Maraş), İsot(Urfa), Domates salçası(Urfa), kuru soğan(Balıkesir).

Sonuç olarak yıllardır çiğköftemize olan sevginin hiç azalmadan aksine katlanarak artmasının en önemli sebebi çiğ köfte reçetemizin ilk günden beri aynı kalmasıdır. Arsamiea Çiğ köfte olarak bu bizim önceliğimizdir.

Çiğköfte bayiliği  almanın faydaları : En önemli unsur Düşük Sermaye Bol Kazançlı bir sektör olmasıdır.  Diğer  önemli unsur ise lezzet ve hizmeti her iki konuda en yüksek seviyede sunumunun yapılmasıdır Kurumsal, güçlü ve prestijli bir firmanın bayiliğini alarak kendi işinizin sahibi olmak Açılışa özel ürün destek paketi: Eğitim desteği  Açılışta personel desteği

Son güncelleme tarihi: 25 Şubat 2022 05:07

Yatırım Bütçesi

0 - 0 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

12

Bayi/Franchise Adedi

512

Ortalama Kâr Oranı

%200

Kârdan Alınan Pay

Alınmıyor

Bayi/Franchise Hedefi

2022 yılı için 1500 yeni franchise

Sektör

Fast Food / Çiğ Köfte

Kuruluş Yılı

1990

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

İSTANBUL - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Arsamiea Çiğköfte