Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Art of Bakery

Yatırım Bütçesi:
Min:2.000.000 - Max:4.000.000 tl

Uyandığınız her sabahın bir hikayesi var, yaşadığınız her anın. Kokuların ve lezzetlerin de bu hikayelerde tahmin edemeyeceğiniz kadar derin bir yeri var. Anımsayın, evde kek piştiğini merdivenlerde anlamaz mıydınız? Şimdi bir kek kokusu duyduğunuzda, romantik vanilyanın, gönül çelen çikolatanın, annenizin elinden alnına bulaşmış unun, karıştırma kabının dibini kaşıkla sıyırmanın, yanında içilen çayın, birlikte olmanın tadını anımsamıyor musunuz?
Art of Bakery’de biz, bu lezzetli hikayelerin peşindeyiz.

Kapılarımızdan giren herkesin, sunduğumuz her lezzetten bir hikâye çıkarmasının, gülümseyen servis elemanımızın sadece gözlerine bakarak bu hikâyeyi paylaşmasının ve yine gelmesinin, hep gelmesinin peşindeyiz.
Çünkü bu bir sanat. Lezzeti hikayelerle karıştırmak, her çeşit çayı ve kahveyi kendi hikayesiyle demlendirmek ve hepsinden önemlisi misafir ağırlamak. Art of Bakery, enfes bir ortamda hayal ettiğiniz lezzetleri size sunar. Ve ağzınızdan çıkacak bir teşekkürün ve gözünüzdeki ışığın peşinden koşar. 
Ne iyi ettiniz de geldiniz diyebilmek sanattır çünkü.

Art of Bakery şubeleri ne sadece fırın ne de kafedir bu yüzden. Biz kendimize ilk günden beri hep “fırın kafe” dedik ve misafirlerimizle içimizde pişirdiklerimizi taze taze paylaştık.
Adımızı taşıyan ve markamızı temsil eden her fırın kafenin, markamıza özgü lezzetleri, her damak tadını mutlu edecek zenginlikte bir menüsü, her mevsime uygun içecekleri ve kusursuz bir hizmet kalitesi içerdiğini standartlarımızla garanti altına aldık.

Dünya standartlarında bir hijyen ve kalite anlayışı ile, yerelin gücü ve küreselin vizyonu ile…

Mutfağımızdan çıkan her tabakta gördükleriniz ve bir de görmedikleriniz var.
Emek, sır, armağan, çaba ve pür bir sevgi.
İşte bizim sanatımız tam da bu.

Hayalinizdeki lezzet yolculuğu bu anlattıklarımıza benziyorsa, iş ortağımız veya misafirimiz olarak sizi ağırlamaktan onur duyarız.

Art of Bakery uzun yol arkadaşlarını arıyor!
Türkiye’nin yeni fırın kafe zinciri Art of Bakery, ortaya koyduğu değeri uzun yol arkadaşları olan franchisee’leri ile paylaşmaya hazır.

Franchise adaylarımıza/ortaklarımıza ne sunuyoruz?
-    Tutkulu bir marka hikayesinin parçası olma, fizibilite etüdü alanının en iyilerinden oluşmuş danışma kurulu tarafından yapılmış bir girişim fırsatı sunuyoruz.
-    Profesyonel bir ekip tarafından 10 yılı aşkın süredir biriktirilen ve damıtılan lezzetli bir fırın kafe konsepti sunuyoruz.
-    Mutfak kurulumundan pazarlama materyallerine, insan kaynakları operasyonu desteğinden bilgi işlem altyapısına kadar kusursuz bir sistem desteği sunuyoruz.
-    Değişen misafir ihtiyaçlarına daima paralel davranan sonsuz bir ürün/hizmet/sunum/lezzet geliştirme vizyonu sunuyoruz.

Franchise adaylarımızda/ortaklarımızda ne arıyoruz?
-    Misafir ağırlamayı, hepsi birbirinden farklı olan ve doğal olarak istekleri de değişebilen binlerce insana kapılarınızı açacak kadar çok seviyor musunuz?
-    Her sorunun iletişimle çözülebileceğine koşulsuz inanıyor musunuz?
-    İnsan sağlığı, kalite standartları ve işleyiş konularında profesyonel; kendini ve ekibi geliştirmek, misafiri mutlu etmek konusunda amatör olmayı kabul ediyor musunuz?
-    Kendinize ait bir fırın kafenin kapısını her sabah aynı arzu ile açma, komşu esnafa günaydın deme ve demlenen ilk çaydan bir bardak gönderme hayali kulağınıza nasıl geliyor?
Bizim sunduklarımızın ve sizden beklediklerimizin buluştuğu noktada Art of Bakery markasının geleceği var. 
Bu gelecekte bizimle olmak isteyen değerli yatırımcı adaylarımıza ayrıntılı bir lokasyon ve fizibilite desteği, uçtan uca iş geliştirme ve danışmanlık desteği sunacağız. Art of Bakery franchise giriş bedeli 2022 yılı itibariyle 20.000 Euro’dur, aylık cironun %3’ü operasyonel fee bedeli, %2’si ise pazarlama bütçesi olarak öngörülür. 
Size lezzetin, girişimciliğin, kazanmanın ve kendinizi bir hikâyenin kalbinde konumlamanın anahtarlarını sunmak için hazırız.

 

Son güncelleme tarihi: 07 Nisan 2023 02:57

Yatırım Bütçesi

2.000.000 - 4.000.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

2

Bayi/Franchise Adedi

12

Ortalama Kâr Oranı

%22

Bayi/Franchise Hedefi

2023 yılı için 100 yeni franchise

Sektör

Gıda / Unlu Mamül

Kuruluş Yılı

2017

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Art of Bakery