Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Aweb Yazılım

Yatırım Bütçesi:
Min:500.000 - Max:500.000 tl

1999 yılından beri sektörde “gelişen ve geliştiren” olarak yer alan kurucumuz Hamdi Ekmen tarafından 2007 yılında kurulan Aweb Yazılım, zaman içinde bir çok yazılım projesinde yer almış ve müşterilerine her zaman çözüm odaklı hizmetler sunmuştur.

2013 yılında Site Fabrikası markası ile birlikte web hizmetleri alanına da girerek, web tasarım, SEO, alan adı, hosting, sunucu kiralama, sosyal medya yönetimi ve internet reklam danışmanlığı gibi bir çok alanda faaliyet göstermeye başlamıştır.

Aweb Yazılım, müşterilerinin ihtiyaçlarını yerine belirlemekte, projelendirme / maliyetlendirme sürecinde tamamen şeffaf davranmakta, iş süreci ve sonrasında sürekli desteğini hissettirmektedir.
2022 yılı itibarı ile veri yönetimi, kalite yönetimi, müşteri memnuniyeti için gerekli belgelerini tamamlayarak hizmet kalitesini bir üst seviyeye taşımıştır.

Son yıllarda partner sistemine geçerek sektörde kaliteli hizmet sunan firma sayısını arttırmayı hedeflemektedir. Mevcut yazılım altyapıları ve sunucu sistemlerini kullanarak bir çok partner kendi müşterilerine aynı kalitede hizmet sunabilmekte ve her zaman arkasında Aweb Yazılım’ın güçlü desteğini hissetmektedir.

Aweb Yazılım Franchise sisteminde iki türlü çalışma şeklimiz bulunuyor.
1- Bayi: Bu sistemde müşteriniz ile asla görüşmüyoruz. Ürün ve hizmetlerimizi size özel tanımlanan bayi fiyatı üzerinden aldıktan sonra, faturayı size kesiyoruz. Üzerinde yapacağınız çalışmalarda yardımcı oluyoruz ve işi kendiniz tamamlayıp müşteriye fatura ediyorsunuz. 

2- Partner: Bu sistemde ise siz müşteriyi bulduktan sonra birlikte iletişimde oluyoruz. Ürün ve hizmetleri kendisine anlattıktan sonra fiyatı belirliyoruz. Tüm çalışmaları tamamladıktan sonra müşteriye faturasını biz kesiyor ve ödeme geldikten sonra hak edişinizi size ödüyoruz.

Bayi ve Partnerlerimize özel yeni panelimiz sayesinde, tüm hizmetlerimizin güncel fiyatlarını, teslimat sürelerini ve hizmet içeriklerini anlık olarak görebiliyorlar. İsterlerse fırsat ve müşterilerini buraya kaydedebiliyor, teklif hazırlayabiliyor, sipariş oluşturabiliyor ve iş durumunu da yine aynı panel üzerinden takip edebiliyorlar. Böylece tüm süreç entegre olarak tek bir noktadan yönetiliyor.

Hizmetlere ait faturanın tarafımızdan kesilmesi durumunda tüm e-fatura işlemleri, sanal pos ödemeleri, banka ile ödeme takibi ve hakediş hesaplaması yine aynı panel üzerinden yapılabiliyor.
Tüm hizmetlerimize erişmek için aşağıdaki adreste bulunan Partner Kayıt Formu’nu doldurmaları yeterli olacaktır. En kısa sürede kendilerine ulaşıp, tüm partnerlik sürecinde yanlarında olacağız.

 

Son güncelleme tarihi: 14 Nisan 2024 03:06

Yatırım Bütçesi

500.000 - 500.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

10

Ortalama Kâr Oranı

%70

Kârdan Alınan Pay

%30

Bayi/Franchise Hedefi

2024 yılı sonuna kadar 1000 yeni franchise

Sektör

Yazılım Geliştirme

Kuruluş Yılı

2007

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Aweb Yazılım