Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Bambolina

Yatırım Bütçesi:
Min:2.000.000 - Max:10.000.000 tl

Bebek ve çocuk ürünleri satışı üzerine Bambolina mağaza konsepti, “Bize baktığınızda gökkuşağının bütün renklerini görebilirsiniz, mağazalarımızda ise tercih ettiğiniz tüm markaları!” ilkesi ile 2018 yılında kurulmuştur. 

Amacımız bir ebeveynin en değerli varlıklarının yani çocuklarının ihtiyaçlarının tek bir mağaza içerisinde sağlanabilmesine yardımcı olmaktır. 

Bambolina, her bir markayı ayrı bir bölümde konumlandıran mağaza planlamasıyla profesyonel bir şekilde tasarlanmıştır. Global markalarla(Gap, Benetton,Panço, Us Polo Asnn v.b) olan gerek distribütörlük, gerekse bayi anlaşmalarımız sayesinde tüketicilere tüm marka ve yaş gruplarında hizmet verebileceğiniz bir mini AVM konseptidir. 

Bu sayede; ebeveynlerin, 0-14 yaş aralığındaki çocuk alışverişlerini kolaylıkla ve keyifle yapabilmelerini sağlayan bir konsept ortaya konmuştur. Bambolina firmasının tüm mağazalarında olduğu gibi aynı dekor ve tabela kullanılmaktadır. Mağazaların yönetilmesi, merkez bağlantıları ve sağlıklı bir altyapı için tarafımızca belirli olan NebimV3 mağazacılık programı kullanılmaktadır. 

Satışa sunduğumuz tüm ürünlerimiz, firmamız ve yüksek standart anlayışımıza uygun üretici ve distribütör satış ve iş ortaklarımızın garantisi altındadır.

Son güncelleme tarihi: 11 Mart 2024 06:10

Yatırım Bütçesi

2.000.000 - 10.000.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

8

Bayi/Franchise Adedi

1

Ortalama Kâr Oranı

%80-%100

Kârdan Alınan Pay

Alınmıyor

Bayi/Franchise Hedefi

2024 yılı için 15 yeni franchise

Sektör

Giyim

Kuruluş Yılı

2018

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Bambolina