Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Carolina Paris

Yatırım Bütçesi:
Min:750.000 - Max:1.200.000 tl

CAROLINA PARIS, 2021 yılında temelleri atılmış, kozmetik sektöründe yeni bir heyecan olarak adından sıkça söz ettirecek AR-GE çalışmaları ile trend marka olarak yoluna devam etmeyi hedefleyen bir kozmetik markasıdır. Carolina Paris sadece bir koku değil, aynı zamanda bir yaşam tarzıdır. Her kokumuz bir öykünün başlangıcıdır ve kokularımız, sizlerin dünyalarına dokunarak benzersiz bir serüvene davet etmeyi amaçlamaktadır.

Standartlara uygun şekilde laboratuvarlarda geliştirilen parfüm (kadın, erkek, unisex), oda kokusu, kolonya, oto parfümü çeşitleri ile geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Carolina Paris, sağlık bakanlığı izinleriyle gerçekleştirilen üretimleri ISO 22716:2015 GMP (İyi Üretim Uygulamaları) ile kaliteden ve hijyenden taviz vermeden IFRA (Uluslararası Esans Birliği) standartlarına uygun olarak hazırlanır ve satışa sunulur.

Deneyimli ekibimiz ve konsept mağaza kurma konusunda tecrübemizle, kaliteleri kanıtlanmış birbirinden farklı ürünü tüketicilerle buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Kendi işini kurmak isteyenlerle bu gururu paylaşmak ve dünyanın en iyi yatırım şekillerinden biri olan franchise modeliyle avantajlar sağlamak için buradayız.

Parfüm sektörü, günümüzde oldukça büyük bir pazar haline gelmiştir. Sizler de sektörün önde gelen kalite standartlarına sahip markaları arasında yer alan Carolina Paris ile sektöre katılabilir ve yüksek cirolu kazançlar elde edebilirsiniz.

Son güncelleme tarihi: 24 Eylül 2024 01:35

Yatırım Bütçesi

750.000 - 1.200.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

1

Ortalama Kâr Oranı

%150

Kârdan Alınan Pay

Alınmıyor

Bayi/Franchise Hedefi

2025 yılı için 50 yeni franchise

Adres

Batı Sitesi Mahallesi, 2321. Cadde, No: 8. Gersan Sanayi Sitesi Yenimahalle/Ankara

Sektör

Kozmetik ( Parfümeri )

Kuruluş Yılı

2021

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

ANKARA - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Ürün Hizmet Kapsamı

Kozmetik

Firma Markası

Carolina Paris