Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Çay ve Ötesi

Yatırım Bütçesi:
Min:600.000 - Max:1.000.000 tl

Her şey 2015 yılı Eylül ayında, özgün konsept, farklı oluş, çok çeşitli içerikleri bir arada bulundurarak kusursuz hizmet sunmak ilkesiyle yola çıkan, kreatif Çay ve Ötesi temsilcilerimizin inanarak çalışması ile başlamıştır.

İlk şubeden sonra her geçen gün artan şube sayısıyla kafe sektöründe tercih edilirliği arttırarak ciddi bir ivme yakalamamız kendi içinde küçük, dışarıda büyük bir marka olmak yolunda emin adımlarla ilerlememizi sağlamıştır. Bir Antalya markası olarak sürekli AR GE politikası ile kendi altyapı yatırımlarımızı yöneten, yenilikçi genç kesimden, ileri görüşlü, tecrübeli ve aydın kişilerin kattığı değerler ile kendi içimizde tutkulu bir çalışma sistemi mevcuttur.

Çay ve Ötesi’nde yaptığınız her şey önemlidir ve müşteriler sizin yaptığınız ufacık dokunuşları bile fark ederler, bu sebeple; bize göre bir markanın büyümesinde en can alıcı nokta müşterinin isteklerine güvenmek ve cevap vermektir. Menü kalitemiz yüksek ve fiyatlarımız mümkün olduğunca ekonomik tutulmuş olup her kesime hitap edecek seviyede belirlenmiştir.

Biz, aslında Türk geleneklerinin vazgeçilmez kıraathane kültürüne, modern kurumsal kafeterya markası olarak nefes verdiğimizi kesinlikle vurgulamalıyız. Bu geçmişe duyulan özlem, sıcak buluşma ve eski değerleri yeni oluşumlarla birleştirip yaşatma çabası, damak tatlarını hitap eden içeceklerle sıcak sohbetler yapabileceğiniz, kültürümüzün içinden gelen bir yaşam tarzını yansıtarak konforlu bir ortam oluşturmaktayız. Tüm bu sebepler dâhilinde şu anda bu yazıyı okuyorsanız, tercih ettiğiniz hangi damak tadı olursa olsun Ötesi’nin keyfini çıkarmak için bir çaya bekleriz.
 

Son güncelleme tarihi: 09 Ocak 2019 05:32

Yatırım Bütçesi

600.000 - 1.000.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

2

Bayi/Franchise Adedi

22

Ortalama Kâr Oranı

%20-50 arası ciroya bağlı

Bayi/Franchise Hedefi

2019 yılı için 40 yeni franchise

Sektör

Cafe / Tatlı / Pasta

Kuruluş Yılı

2016

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Çay ve Ötesi