Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Cold Stone Creamery

Yatırım Bütçesi:
Min:100.000 - Max:120.000 dolar

Cold Stone Creamery ilk mağazasını 1988 yılında ABD’de Arizona, Tempe’de açtı. Açıldığı ilk günden beri dondurmaya bambaşka bir tat ve anlam veren Cold Stone Creamery markasının isim hakları Kahala Corporation tarafından satın alınarak tüm dünyaya açılması sağlandı. Şu anda 30 farklı ülkede 2000’e yaklaşan mağazası ile bu eşsiz dondurma deneyimini tüm sevenleri ile buluşturmaktadır.

2013 yılında açılan ilk mağaza ile Cold Stone Creamery markası Krm Mağazacılık Tic. Aş. ile Türkiye pazarına girmiş ve o günden beri gelişerek büyümeye devam etmiştir. Mağaza yatırım ve yönetim şeklini Franchise sistemi üzerine yapılandırarak toplam 18 mağaza sayısına ulaşmıştır. 

İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Antalya, Bodrum, Fethiye ve Marmaris’te yer alan mağazaları genellikle AVM’lerde konumlanmış olup 12 ay boyunca hizmet vermektedir.

Cold Stone Creamery’nin temel özelliği müşterilerinin seçeceği herhangi bir çeşit dondurmayı, -9 derecede soğutulmuş granit tezgâh üzerinde, yine müşterilerinin seçeceği farklı karışım malzemeleri ile karıştırarak sunmasıdır. Toplam 18 farklı çeşit dondurma ve 30 farklı çeşit karışım ürünü ile milyonlarca farklı kombinasyon yaratılabilmenin yanı sıra müşteriler tüm dünyadaki mağazalarda olduğu gibi Cold Stone Creamery’e özel 20 çeşit Signature Creation™ karışımlarından da seçebilirler. 

Mağazalarda eşsiz dondurmaların ve karışım ürünlerinin yanında çok tercih edilen tatlılar arasındaki Waffle satışı da yapılmaktadır. 

Bu ürünlerin yanı sıra yine markaya özel olarak farklı kahve çekirdeklerinin harmanlanması ile hazırlanmış kahve çeşitleri, milkshake ve soğuk kahveler gibi sıcak ve soğuk içecek ürün grupları ürünleri ve tüm içecekler ile birlikte tüketilebilecek farklı çeşitlerde dilim kek ve pastalar gibi gün içerisinde açlığınızı yatıştıracak ve tatlı ihtiyacınızı karşılayacak birçok atıştırmalık ürünü de mağazalarda bulabilirsiniz.
 


Son güncelleme tarihi: 11 Nisan 2022 01:16

Yatırım Bütçesi

100.000 - 120.000 dolar

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

18

Sağladığı İstihdam

90

Ortalama Kâr Oranı

İşletme tarzına ve diğer etkenlere bağlı olarak ortalama %20

Kârdan Alınan Pay

%8

Bayi/Franchise Hedefi

2019 yılı için 23 yeni franchise

Adres

Şerifali Mah. Turgut Özal Bulvarı (Hat Boyu Cad.) NO:150 Kat:3 Daire: 7-8 Ümraniye İstanbul

Sektör

Dondurma Cafe

Kuruluş Yılı

2013

Merkez Ülkesi

Amerika Birleşik Devletleri

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Cold Stone Creamery