Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Cups&Clouds

Yatırım Bütçesi:
Min:5.000.000 - Max:8.000.000 tl

CUPS&CLOUDS KENDİNE HAS BİR COFFEE BAKERY SHOP

NEDEN BİZ?
Amerika Birleşik Devletleri, Delaware Bay’de mini bir Coffee Shop Mağazası olarak faaliyete başlayan Cups & Clouds markası, 2018 yılında bilgi birikimi, reçeteleri, tecrübesi ve global tüm haklarıyla birlikte Türkiye’nin yenilikçi ve dinamik kahve zinciri olarak, kahve tutkunlarına özel lezzetler sunmaya devam ediyoruz. 
13 lokasyonumuz ile yılların tecrübesine sahip olan alanında yetkin kadromuz ile kahve sektörüne yatırım yapmak isteyen girişimciler ile birlikte büyümeye devam ediyoruz. Cups & Clouds olarak ispatlanmış başarı örneğimiz, satın alma gücümüz ve kârlılık odaklı yaklaşımımızla sizlere güç veriyor, birlikte büyümeyi hedefliyoruz. 

Sürdürülebilir Organik Kahve Alıyoruz
İyi ve kaliteli kahveye olan tutkumuzu, her geçen gün sayısı artan kahve severlerle paylaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Kahvenin sürdürülebilir tarımsal ürün olması için yerel üreticileri destekleyici projeler içinde yer alıyor ve onları destekliyoruz. 

Kahve severlerin kalbini fetheden Cups & Clouds sıcak içecekleri ile olduğu kadar sağlıklı ve hızlı atıştırmalıkları, lezzetli tatlı ve sandviçleri, kendine has Clouds Mix’leri ile “Coffe-Bakery Shop” anlayışını farklı bir çıtaya taşıyor. 

BİR FİNCAN KAHVENİN HATIRINA CUPS & CLOUDS 

Kahvemizi Biz Kavuruyoruz 
Kahve danışmanlarımız ile birlikte Kolombiya, Brezilya, Nikaragua ve Guatemala’daki yerel çiftliklerden en kaliteli kahve çekirdeklerini satın alıp özel kavurma profilimizle Alman teknolojisi Probat kavurma makinesinde taze bir şekilde kavuruyoruz. Bu sayede her zaman taze ve standart kahve lezzeti sağlıyoruz. Espresso bazlı temel kahvelerimizin yanında, Uluslararası Sertifikalı Şef Baristalarımızın özel reçeteli imza içeceklerinin de yer aldığı geniş yelpazeli bir içecek menüsüne sahibiz. Kahve de olduğu kadar yanındakilerde de iddialıyız. Sağlıklı yiyeceklerden tatlılara, sandviçlerden çöreklere kadar her türlü beslenme alışkanlığına hitap eden bir ürün gamına sahibiz.

Kahveye Renk Katanlar
Kahve, damak tadı kadar sunumuyla da önem arz etmekte. Bu çerçevede kahve çekirdekleri paketlemesinden sunulan fincanına, sıcaklığını koruyan termosundan çevre dostu bardaklarına kadar, Cups & Clouds tüm ayrıntılara önem vermektedir. Cana yakın ve hızlı hizmet anlayışı, davetkar mekân tasarımı ve huzurlu ambiyansıyla misafirlerimize sıcak ve keyifli bir ortam sunuyoruz. Güven veren imajı ve ferah mimarisi ile Cups & Clouds lokasyonları müşterilerine keyifli ve huzurlu anlar yaşatarak memnuniyetle ayrılmalarını  sağlayan başarılı bir yaklaşım modeli benimser.

LOKASYONLARIMIZ

İstanbul Havalimanı,İstanbul Nivo Ataköy,Gaziantep Şehir Hastanesi,İstanbul Göktürk,Sakarya Cadde 54 AVM,Sakarya Sapanca/Kırkpınar,Ürdün AMMAN

CUPS&CLOUDS’TA BAŞARILI  PROFİL ÇİZEN FRANCHISE MODELİMİZ 

Müşteri Profili ve İşletme Yaklaşımımız 
Cups & Clouds olarak ispatlanmış başarı örneğimiz, satın alma gücümüz ve kârlılık odaklı yaklaşımımızla sizlere güç veriyor, birlikte büyümenin franchise modelini sunuyoruz. Marka satmıyor, uzun soluklu ve karşılıklı kazankazan politikasıyla alt işletmecilerle beraber büyüyoruz.

Cups& Clouds Franchise Avantajları

Mağaza Seçim Desteği: 
Konsept Mağazanızın başarılı olabilmesi için size en uygun lokasyonun seçilmesinde tecrübeli ekibimizle destek sağlarız. 

Mimari Konsept Desteği
Mimari Departmanımız, kendi bünyemizdeki deneyimli mimarımız ile çalışarak konforlu ve rahat ortamlar sunan tasarımlarını, bulunduğunuz şehre ve lokasyona göre dizayn eder.

Personel Seçimi ve Eğitimler 
Mağaza personellerinin seçimi sürecinde uzman ekiplerimiz insan kaynakları ve eğitimler konusunda destek vermektedir. 

Ürün Tedariği
Ürün alımlarında tedarikçilerimizden sağlamış olduğumuz avantajlardan ve indirim oranlarından sizler de faydalanabilecek

Açılış Desteği 
Açılış ekibimizle birlikte, bizim belirlediğimiz süre zarfında tarafınıza gerekli destekler verilecektir. 

Denetim Ekibi
Cups & Clouds standartlarının korunması ve sürdürülmesi için her ay eğitim ve denetim ekibimiz ziyaretlerde bulunmaktadır.

Fizibilite Raporu
Yapılan yatırımın doğru zamanda geri dönüşünü, bir hatanın oluşmamasını ve satışlarınızın uygunluğunu sağlamak amacıyla operasyon desteği sağlamaktayız.

Büyüme ve Başarı Süreci
Yönetim ekibimiz, istikrarlı bir büyüme ve başarı sağlamak için satışlarınızı ve misafir memnuniyetinizi izleyerek operasyonlarınızı güçlendirecektir.

KOLAY İZLENEBİLİR SATIŞ ve STOK SİSTEMLERİ

Satış ve Stok sistemleri için, dünyanın bir çok ülkesinde kullanılan Protel – Micros firması ile çalışmaktayız. 
* Hızlı satış için tüm konfora ve alt yapıya sahiptir.  
*Günlük, haftalık, ve aylık tüm raporları tek tuşla alır, yorumlar sonrasında yol haritanızı en iyi şekilde belirlemenizi sağlar. 
*Sipariş talep etmek, stok sistemini kontrol etmek, fire ve zayi oranlarını görmek, anlık satışları bire bir takip etmek çok kolaydır.

Son güncelleme tarihi: 18 Ekim 2023 01:10

Yatırım Bütçesi

5.000.000 - 8.000.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

6

Bayi/Franchise Adedi

7

Ortalama Kâr Oranı

%65 Brüt, %25 Net

Kârdan Alınan Pay

%5

Bayi/Franchise Hedefi

2024 yılı için 20 yeni franchise

Sektör

Kahve / Coffee Bakery

Kuruluş Yılı

2019

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Cups&Clouds