Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Dayı Kürek Lahmacun

Yatırım Bütçesi:
Min:0 - Max:0 tl

Dayı Kürek Lahmacun Franchise/Bayilik

Dayı, Mehmet Zeki Arıcıoğlu tarafından 2013 yılında Erzurum’da kuruldu. Arıcıoğlu, gıda sektöründe edinmiş olduğu 12 yılık tecrübe ile kürek lahmacun lezzetini tüm herkese ulaştırmak için kısa süre içerisinde Türkiye’de bilinen bir marka olmayı başarmıştır. Dayı, lahmacun alanında konusunda Türkiye’de tek marka olma konumunu korumaktadır.

Konsept
DAYI Kürek Lahmacun olarak Anadolu mutfağının özü, binlerce yıllık samimiyet kültürünü devam ettirerek; 

  • Kalitemizden ödün vermeden gelişen ve büyüyen bir marka olmak,
  • Tüm paydaşlarımızın mutlu ve huzurlu bir çalışma ortamına sahip olmasını sağlamak,
  • İnsan sağlığı, kalite ve hijyenden ödün vermeden geleneksel lezzetlerimizi yaşatmak,
  • Yalnızca ürettiği kaliteli ve rekabetçi ürün ve hizmetlerle değil, inanç ve değerleri ile tüm paydaşlarının parçası olmaktan gurur duydukları bir firma olmak,
  • Ürün mükemmelliği ve lezzet yaklaşımı ile müşterilerine ve paydaşları olan tüm taraflara sürdürülebilir değer yaratan ve güven veren bir firma olmak.   
  • Kürek Lahmacun ile Türkiye’de tek markayız çünkü;
  • Lahmacun iç harcını ve diğer gıda ham maddelerini dondurmadan, taze olarak, tek bir merkezden hazırlayıp şubelerimize gönderiyoruz,
  • Lahmacun ustalarının temini ve eğitimini açılış dahil olmak üzere daimi olarak biz üstleniyoruz,
  • Odun Ateşi fırınlarda pişiriyoruz,
  • Kürek Lahmacunu sadece dana eti kullanarak hazırlıyoruz. Bu sayede lahmacunu doyasıya yenecek, hafif kokusuz bir ana yemek olarak sunuyoruz,
  • Açılışta ve sonrasında şubelerimize birçok alanda danışmanlık yapıyor, tanıtım ihtiyaçlarını karşılıyor, servis takımları dahil olmak üzere sürekli olarak malzeme tedariklerini üstleniyoruz,
  • Şubelerimizin düzenli olarak denetimlerini yaparak ihtiyaçlarını belirleyip, sorunlarını çözüyoruz.

Üretim
Firmamız Ankara İvedik Organize Sanayi bölgesinde 1500 m2 kapalı alanda faaliyetlerini yürütmekte olup; fabrika binamız, Türkiye standartlarına uygun ve Tarım Bakanlığımızın istekleri doğrultusunda inşa edilip imalata hazır hale getirilmiştir.
Tesisimiz Tarım Bakanlığı tarafından örnek proje olarak gösterilmektedir.
Merkez fabrikamızda hazırlanan lahmacun harcı, kavurma, kaşar ve diğer yardımcı ürünler soğuk zincir araçlarla, kapıya teslim olarak şubelere ulaştırılmaktadır.
Ürünler +4 derece taze olarak sevk edilir. Kesinlikle dondurulmuş ürün kullanılmaz.
Ürünlerimizin son kullanma tarihi 7 gün olup, haftada en az 3 gün sevkiyat gerçekleştirilmektedir.

Performans
2018 yılında Türkiye genelindeki 18 şubemizin faaliyetleri sonucunda 28.270.679 TL satış rakamlarına ulaşılmıştır.
2019 yılı için rakam 25 şube ve 42.000.000 TL
2020 yılı için rakam 35 şube ve 60.000.000 TL
2021 yılı için rakam 50 şubelik büyüme ve 100.000.000 TL satış hedeflenmektedir.
Önümüzdeki beş yıl içerisinde en büyük hedefimiz; minimum 100 şube sayısına ulaşarak, Türkiye’nin her yerine eşsiz lezzetimizi ulaştırmaktır.

İki yıl içerisinde markamızı yurtdışına taşımak için de gerekli araştırmalar başlatılmıştır.
2018 yılında toplam 2.505.668 adet lezzetli lahmacunu misafirlerimize sunmanın gururunu yaşadık.

Ayrıca aynı yıl içinde Dayı Kürek Lahmacuna has, misafirlerimizin vazgeçilmezi haline gelen toplam 200.783 adet Kavurmalı Kaşarlı özel pidemizi de misafirlerimize sunduk.
2019 yılı tamamlandığında 3.750.000 Lahmacun ve 300.000 Kavurmalı Kaşarlı pide sunulması hedeflenmektedir.

Ayrıca, çiğ köfte, peynirli pide ve yayık ayran da, konseptimize özgün tarifleri ile menümüzde yer almaktadır.

Franchising
Yatırım, uygun lokasyonlarda 250-350 m2’lik mağazaların uzmanlar tarafından analiz edilmesi ile başlar.  Yeni bir şubenin anahtar teslim maliyeti yaklaşık 850.000 TL’dir.

Ürünlerimizin pişirileceği fırınlar, merkezde belirlenen ustalar tarafından 2.500 adet/gün kapasiteli ve kesinlikle odun ateşi kullanılacak şekilde tasarlanıp imal edilir.

Franchising bedeli 100.000 + KDV’dir. Karşılıklı olarak imzalanan sözleşme her iki tarafı da koruyucu ve bağlayıcı maddelere sahiptir. Yatırım maliyeti, şubenin anahtar teslim olarak çalışmaya başlayacağı sürecin tamamını içerir. Şubenin faaliyete başlaması için gerekli olan tüm azami şartlar tarafımızca sağlanır. Aylık cirosu 150.000TL ve üzeri olan şubeler %3 ciro payı ödemekle yükümlüdürler. Bütün bayilerde, sadece merkezin belirlediği restoran takip sistemi kullanılır. Sistemin kullanımıyla ilgili gerekli eğitim tarafımızca verilir. 

Bayilerimizin ciroları belirlenen periyotlarda merkeze raporlanır.
Odun ateşi dışında doğalgaz ya da farklı bir pişirme yöntemi kullanması yasaktır.

Eğitim
Çözüm ortaklarımız tarafından çalıştırılacak olan fırın ustaları, merkezimizde bulunan Dayı Kürek Akademi’de gerekli eğitimleri alıp sertifikalandırıldıktan sonra görev yerlerinde iş başı yaparlar.

Şubelerin usta ihtiyaçlarının tüm sorumluluğu merkeze aittir.
Bunun yanı sıra çözüm ortaklarımız fırın ustalarının barınma, yeme-içme ihtiyaçlarını karşılamak ve merkez tarafından belirlenen maaşlarını ödemekle yükümlüdürler.
Şube içi çalışacak diğer tüm personelin ihtiyaç duyduğu eğitim ve marka standartlarımıza dair dikkat edilmesi gereken tüm hususlar yerinde ve uygulamalı olarak tarafımızca sağlanır, Aktarılan tüm bilgi ve belgeler tutanak altına alınır.
 

Son güncelleme tarihi: 23 Aralık 2019 04:54

Yatırım Bütçesi

0 - 0 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

3

Bayi/Franchise Adedi

25

Bayi/Franchise Hedefi

2020 yılı için 100 yeni franchise

Sektör

Fast Food

Kuruluş Yılı

2013

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Dayı Kürek Lahmacun