Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Denigma

Yatırım Bütçesi:
Min:0 - Max:0 tl

Denigma® markası 2020 yılının ikinci yarısı itibariyle pazar yerleri üzerinden tüketicilerin beğenisine sunulmuştur. Sürdürülebilir bir gelecek adına sorumlu bir moda bilinci oluşturarak, insan ve çevre odağında paylaşımcı bağlar kurma vizyonu ile Denigma, Moda sektörüne, sürdürülebilir ürünler ile tutkulu ve yenilikçi yaklaşımlar sunmaktadır. 

Kadın ve Erkek denim ürünlere öncelikli olarak yoğunlaşan Denigma® markası, ilk yıllarında perakende kaslarını geliştirmek ve e-ticarete girişimi için operasyonel süreçlere hazırlanmıştır. 2022 itibariyle alanlarında önde gelen ulusal ve uluslararası Pazar yerleri ile anlaşmalarını tamamlayan marka, 2023 yılında başta Amerika ve Rusya olmak üzere tüm Avrupa’ya hizmet etmeyi hedeflemektedir.
Reklam ve pazarlama yatırımlarına da ağırlık veren Denigma, 2023 itibariyle gerçekleştireceği lansman ile sektörde sesini duyurmayı planlamaktadır. 18-45 yaş arası kişileri hedefleyen markanın geniş bir hedef kitlesi bulunmaktadır.

Mağazacılık alanında da gelişmek isteyen Denigma, marka kimliğine uygun olarak hazırlattığı mağaza dizaynı ile fiziki satış yerlerini de açmayı planlamaktadır. Kendi açacağı mağazaların yanı sıra franchising yöntemi ile mağazacılık kısmında iş birlikçilerini de aramaktadır. Detaylı bilgi ve başvuru için aşağıdaki iletişim numarasından Denigma Yöneticimize ulaşabilirsiniz. 
 

Son güncelleme tarihi: 07 Nisan 2023 03:07

Yatırım Bütçesi

0 - 0 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Sektör

Mağaza

Kuruluş Yılı

2020

Merkez Ülkesi

Belirtilmemiş

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Denigma