Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Diyet Kapıma Gelsin

Yatırım Bütçesi:
Min:350.000 - Max:550.000 tl

Ankara’nın En Büyük Diyet Yemek Markası "Diyet Kapıma Gelsin" 

Diyet Kapıma Gelsin, Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümü mezunu Dyt. Olgu AZİZOĞLU tarafından 2012 yılında kurulmuş, kişiye özel çalışan, sağlıklı beslenme ve davranış değişikliği kazandırmayı hedeflemiş Türkiye’nin ilk butik diyet yemek firmasıdır.

Diyet kavramının çok ötesinde bir sisteme sahip olan firmamız yıllar içerisinde gerek vizyon gerek misyonu doğrultusunda, sağlıklı ve doyurucu beslenme alışkanlığını bir davranış biçimine dönüştürmeyi danışanlarına sunmaktadır. Firma işleyişi "Beslenme planı parmak izi gibidir" anlayışı ile hareket ederek, paket programların aksine bireysel görüşmelerle kişinin gerek damak lezzetini gerek beslenme planını ortaya çıkarırken mevsimsel veya dönemsel olarak da değişikliklerle benzersiz bir deneyimi danışanlarına sunmaktadır. 

Süreç içerisinde bireysel görüşmelerin yanı sıra CRM destekli uygulamaları ile danışanların beslenme davranışlarına ilişkin bilgiler, notlar edinerek gerekli düzenlemelerle oldukça özel bir deneyimi marka çatısı altında sunmaktadır. Diyet Kapıma Gelsin ilk günden itibaren sürdürülebilir lezzet ve sürdürülebilir diyet diyerek, beslenme alışkanlığı kazanma yolculuğunda damak zevkini de ön plana çıkararak süreci çok daha keyifle yönetmektedir. Bunların yanı sıra dijital dönüşüm sürecine adapte olarak güncel trend ve yeniliklerle sistemsel iyileştirmeler, ulaşılabilirlik ve kolay kullanım avantajları da şirket politikamız içerisinde yer alır. 

Bunlara ek olarak Türkiye ilk ve tek olan sıfır atık adımlarımız ile kişiye özel sefer tası ve termos çanta ile hizmet verilmektedir. Bugüne kadar bayilik vermeyi düşünmeden yolumuza emin ve sağlam adımlarla devam etmemizin nedeni ise kaliteyi korumanın çok önemli olmasıdır. Bayilik verme kararı aldığımızda ise aynı kaliteyi tüm bayiliklerimizde oluşturabilmek için gerekli altyapı çalışmalarını başlattık ve süreç içerisinde tamamladık. 

Bayilik verme amacımız ise sağlıklı beslenmek herkesin hakkıdır mottosundan yola çıkarak Diyetkapimagelsin.com kalitesini sadece Ankara’da değil tüm ülkeye ulaştırmaktır. Bayilik sistemleri ile ise tüm bayilerimizde aynı süreçleri yöneterek kaliteli hizmet anlayışı sürdürülecektir. Diğer taraftan sağlanacak alt yapı sistemleri arasında; diyetisyen desteği, dijital dönüşüm desteği, menü ve yemek reçeteleri, personel eğitim süreçleri, malzeme ve ekipman süreç yönetimi, danışmanlık ve diğer hizmetler ve mevcut il içerisinde tek bayi olma garantisi ile süreç yönetimi sağlanacaktır. Gerekli olacak tüm diğer durumlarda ise bayi desteklerimiz sürecektir.


Son güncelleme tarihi: 07 Nisan 2023 03:21

Yatırım Bütçesi

350.000 - 550.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Ortalama Kâr Oranı

%35

Kârdan Alınan Pay

%5

Bayi/Franchise Hedefi

2023 yılı için 10 yeni franchise

Adres

D Blog, Macun Mah. Batı Bulvarı, Timko 2 Sk. D:No: 7, 06105 Yenimahalle/Ankara

Sektör

Gıda

Kuruluş Yılı

2012

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

ANKARA - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Ürün Hizmet Kapsamı

Diyet Yemek

Firma Markası

Diyet Kapıma Gelsin