Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Dürüm Sokağı

Yatırım Bütçesi:
Min:150.000 - Max:150.000 tl

Et işi maharet işidir. Ustalık işidir. Ehil olmak gerekir. Öyle her et kullanılmaz. Kullanılan et de ustalıkla işlenir. Ustalığın zirvesidir zırh! Kıyma makinasındaki gibi ne koysanız kıyılmış hale gelmez! Etin başta siniri ve kemikleri olmak üzere kebapta olmaması gereken tüm kısımları ayıklanır önce. Geriye saf kırmızı et kalır. Ardından etin yanına kebapta en çok yakışan, lezzetine lezzet katan kuyruk yağı eklenir. Ama ölçüsünde. Lezzet katacak kadar. Sonrasında etin lezzetini en iyi şekilde koruyarak parçalayan zırhı alır ustamız eline. Özenle, maharetle, ağzınıza layık kıvama getirir eti.
 
Misafir ağırlar gibi hazırlarız yemeklerimizi. İsteriz ki misafirlerimizin sadece karnı doymasın. Her lokmada yüzünde güller açsın. Midesi bayram etsin. Zırh’ta hazırlanan et, baharat ile süslenecek ama nasıl? Anadolu’nun değişmez lezzeti baharatlarımızı her yörenin kendine has, geleneksel usuller ile hazırlanmış, lezzetinin kıvamı yerinde, katkısız baharatlardan, kendi yöresinden seçiyoruz. Dediğimiz gibi… Biz misafir ağırlıyoruz.

Eti hazırlamak kadar pişirmek de bir mesele. Mangalda kullanılan her kömür kendi tadını katar ete. Bir de doğaya saygılı olmalı. Gelecek kuşakların emaneti olan dünyamızda, gerekli izin ve belgelerini almış üreticilerden, sadece ömrünü tamamlamış, ete en güzel lezzeti katan, en dengeli şekilde pişmesini sağlayan, yaklaşık 15 günlük uzun ve zahmetli bir üretim sürecinden geçen meşe ağaçlarından yapılma kömürleri kullanıyoruz.
 

Son güncelleme tarihi: 17 Ocak 2019 05:39

Yatırım Bütçesi

150.000 - 150.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

4

Bayi/Franchise Adedi

4

Ortalama Kâr Oranı

Net %30

Kârdan Alınan Pay

Alınmıyor

Bayi/Franchise Hedefi

2019 yılı için 100 yeni franchise

Sektör

Fast Food

Kuruluş Yılı

2012

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Dürüm Sokağı