Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Dynomoss Oto Ekspertiz

Yatırım Bütçesi:
Min:100.000 - Max:100.000 tl

1978 yılından itibaren otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız, oto ekspertiz alanındaki eksikliği fark ederek, ekspertiz hizmetini profesyonel anlamda ve tamamen bağımsız bir yapıda tüketicilerin hizmetine sunan ilk kuruluştur.

DYNOMOSS markası ile yapılanmasını 2008 yılında ilk olarak Ankara’da gerçekleştiren firmamız, 2019 yılı itibari ile kuruluş yıllarına göre; Ankara, İzmir, Konya, Bursa, Antalya, İstanbul ve Denizli olmak üzere Türkiye’nin en önemli şehirlerine taşımakla beraber, alanında en güvenilir ve lider marka olmanın verdiği bilinçle emin adımlarla büyümektedir.

Yurt dışında katılmış olduğumuz eğitim programları ve süreç içinde kazandığımız tecrübelerimiz sayesinde, müşterilerimizin araç alım tercihlerinde daha doğru kararlar vermelerinde katkımızın olduğunu bilmek, en büyük mutluluk kaynağımızdır.

Her zaman kaliteyi ve profesyonelliği hedefleyen Dynomoss markası ekspertiz alanında da kullandığı cihazlarla bunu yansıtmaktadır. Tüm dünyada otomobil otoritelerince ölçüm güvenilirliği kabul görmüş TüvTürk muayene istasyonlarının da kullandığı Alman MAHA ve BOSCH markasıyla çalışan tek kurumsal markadır.
 

Son güncelleme tarihi: 15 Ocak 2019 02:17

Yatırım Bütçesi

100.000 - 100.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

9

Bayi/Franchise Hedefi

2019 yılı için 25 yeni franchise

Sektör

Otomotiv

Kuruluş Yılı

2008

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Dynomoss Oto Ekspertiz