Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Emilia

Yatırım Bütçesi:
Min:0 - Max:0 tl

Emilia Franchise/Bayilik 

özel anlarınızı daha da özelleştirmek için tasarlandı. Bu güne kadar 58 doğum günü, 34 babyshower, 18 bekarlığa veda, 12 nişan ve söz gibi organizasyonlara ev sahipliği yapan mekanda ayrıca kurumsal kiralamalar ve marka lansmanları organize ediliyor. Dior, Canon, Vitavieni Boxoffluv gibi markalara ev sahipliği yapan mekanın takvimi günden güne dolacaga benziyor… 

%30-%35 net karlılık sunan iş fırsatı ile franchise adaylarını değerlendirmeye başlayan EMILIA, %30-%35 net karlılık sunan, yatırım maliyetinin m2 başına 5000 tl olduğu proje için talepleri değerlendirmeye başladı! Orta doğu yatırımcılarının ilgisini çeken EMILIA’ya şu ana kadar 177 franchise başvurusunun %60 EMEA ülkerinden. Yatırımcıları iş ortağı olarak gören marka titizlikle başladığı görüşmelerle markayı vizyon sahibi yatırımcılarla büyütmek niyetinde…

2 tür anlaşma şekli olan EMILIA franchise anlaşmalarında verilecek hizmetler kısaca;

EXCLUSIVE EMILIA
Bölgeye ait sadece tek şahıs/ şirkette şube açma ve marka kullanım haklarının olduğu anlaşma şekli. Bölgeye ait minimum sayıda şube açma taahhütüyle verilecek olan…

BRANCH EMILIA 
Tek bir şube için yapılacak olan anlaşma…

Genel olarak verilecek Franchise Hizmeti;

TASARIM: Yeni Emilia’lar için hazırlanan tasarımlardan seçip kendinize özel hale getirebilir ya da mevcut çiçekli EMILIA tasarımını uygulayabilirsiniz.
MİMARI UYGULAMA: Proje uygulama ve koordinatörlüğü
PROJE DİREKTÖRLÜĞÜ: Mimari ekibimiz ve proje direktörümüz inşaat suresince ve açılış sonrası yanınızda olup sizlerle projeyi hayata geçirip yönetiminde yardımcı olacaktır.

MENU: Emilia'nın etkileyici tasarımına yanı sıra lezzette fark yaratan ve 5 duyuya hitap eden tabaklarıyla meşhur... Yereli Modernleştir, Moderni Yerelleştir anlayışıyla bölgenizde sevilen lezzetleri Arge şeflerimiz özelleştirip sadece sizde sunulan imza lezzetler hazırlayacaklar.
MUTFAK EKİP & ALTYAPI: Bölgeye uygun menü ve yaratılan imza lezzetlerin tedarik anlaşmaları ile menünün maliyet karlılık odaklı hazırlanması. Mutfak ve servis ekibinin işe alım süreci, altyapı ihtiyaçlarının belirlenip ve uygulama proje kontrolü.

PAZARLAMA: Türkiye’de uyguladığımız ve devam etmekte olan PR  Know - How bilgimiz sizlere bölgede fark yaratmanızı sağlayacak fikirlerle gelip, online ve offline medyada içerik ve etkinlik yönetim konusunda danışmanlık verecektir. 
ARGE: Menu, sunum ve etkinlik alanında yeni konseptler yaratıp tanıtımında başarılı örnekleri olan firmamız konusunda deneyimli ekibimizle sizlere düzenli olarak yeni fikirlerle gelip, hayata geçirilmesi ve pazarlaması konusunda yardımcı olacaktır.
 

Son güncelleme tarihi: 13 Aralık 2019 01:13

Yatırım Bütçesi

0 - 0 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Ortalama Kâr Oranı

%30-%35

Bayi/Franchise Hedefi

2020 yılı için 25 yeni franchise

Sektör

Cafe / Tatlı / Pasta

Kuruluş Yılı

2004

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Emilia