Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Food Nook

Yatırım Bütçesi:
Min:900.000 - Max:5.000.000 tl

1960 yılında Eskişehir’de, Yasin Sucukları adıyla başlayan hikayemizi, bugün Yasin Gurme markası altında, et ve şarküteri ürünleri, süt ürünleri, zeytin ve zeytinyağı gibi, tamamı kendi üretimimiz olan 116 çeşit ürünle yaşatmaya devam ediyoruz. Tüm ürünlerimizi geleneksel usulde, fermente ederek, hiçbir kimyasal katkı maddesi ve koruyucu kullanmadan üretiyoruz.

Kurulduğumuz ilk günden bu yana koruduğumuz değerlerimizi ve aynı geleneksel üretim usullerini, teknolojinin sunduğu kalite ve hijyen standartlarıyla birleştiriyoruz. Et ürünlerimizi Eskişehir’deki fabrikamızda, süt ve zeytin ürünlerimizi ise Balıkesir’de bulunan tesisimizde işliyoruz. Endüstriyel üretim kapasitesine sahip bir işletme olmakla birlikte, butik ve geleneksel üretim felsefemizi koruyoruz. Ürünlerimizde sentetik katkı maddeleri, nişasta vb. dolgu malzemeleri, yağ ve su tutucu gibi kimyasallar, aroma vericiler gibi içeriklerin hiçbirini kullanmadığımızı gururla beyan ediyor ve bağımsız kuruluşlara yaptırdığımız testlerle bunu belgeliyoruz.

Sucuk, pastırma, kavurma, tereyağı, peynir gibi geleneksel ürünlerin yanı sıra, yıllar süren Ar-Ge çalışmaları sonucunda, aynı değerlerle üretmeyi başardığımız; et reçeli, çerez sucuk, çeşnili tereyağı, artizan mezeler, Kahle adını verdiğimiz kahve esaslı tatlı gibi patentli ve ödüllü ürünlerimizi şubelerimizde ve online kanallarda müşterilerimize sunuyoruz.

Son olarak, 2024 yılı itibariyle faaliyete geçirdiğimiz Food Nook markası ile kendi üretimimiz olan şarküteri ürünlerini, Garny adını verdiğimiz bize özgü artizan lezzetler ile bir araya getirerek Sandwich ve Roll formunda, yeni bir konseptle sunuyoruz.

ÜRETİCİ OLMANIN VERDİĞİ GÜCÜ VE DEĞERLERİMİZİ PAYLAŞARAK BİRLİKTE BÜYÜMEYİ HEDEFLİYORUZ

İlk günden beri inandığımız değerlerden ödün vermeden, bizi farklı kılan ve bize güç veren üretim anlayışımızı koruyarak, bu anlayışın ve ürünlerimizin daha fazla insana ulaşmasını sağlayacak girişimcilerle birlikte yürümeyi hedefliyoruz. Bu yolculukta, Yasin Gurme çatısı altında üç farklı konseptte iş birliği seçenekleri sunuyoruz.

1. Yasin Gurme Şarküteri
Tamamı kendi üretimimiz olan paketli ve dökme Yasin Gurme Şarküteri ürünleri satış mağazasıdır.

2. Yasin Gurme Lounge
Yasin Gurme şarküteri ürünleri satışının yanı sıra, bu ürünlerle hazırlanan kahvaltı ve ızgara ürünleri sunan restoran konseptidir.

3. Food Nook Roll & Sandwich
Roll ve Sandwich satışı için tasarlanan restoran konseptidir. Self-service, take-away ve paket servis opsiyonlarına uygundur. Ek olarak, paketli Yasin Gurme Şarküteri ürünleri ve Garny satışı yapılır.

Roll ve Sandwich çeşitlerinde kendi üretimimiz olan şarküteri ürünleri ve özgün Garny’ler kullanılır. Tüm hammaddeler tarafımızdan tedarik edilir, bayi tarafından hazırlanır ve sunulur. Merkez ekibimiz konsepti projelendirir, uygular, eğitim verir, denetler, tanıtımını yapar.

Tüm büyük şehirlerde bayilik vermeyi planladığımız projelerde Yasin Gurme Şarküteri için yoğun çarşıların, Yasin Gurme Lounge için görece yüksek gelir düzeyine sahip semtlerin, Food Nook Roll & Sandwich için ise gençlerin, üniversite ve çalışma hayatının yoğun olduğu semtlerin uygun olduğunu değerlendiriyoruz.

Standımızdaki bu buluşmamızda, Food Nook Roll & Sandwich konsepitimizi de üreticiden franchise iş modellerimiz arasına alıp başarı hikayenizi birlikte yazmaya başlayacağız.

Son güncelleme tarihi: 09 Eylül 2024 10:15

Yatırım Bütçesi

900.000 - 5.000.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

4

Bayi/Franchise Adedi

1

Ortalama Kâr Oranı

%30

Kârdan Alınan Pay

%1-%5

Bayi/Franchise Hedefi

2024 yılı için 40 yeni franchise

Adres

75.Yıl OSB Mah. 103. Cad No:14 Odunpazarı/ESKİŞEHİR

Sektör

Şarküteri & Yiyecek İçecek

Kuruluş Yılı

1960

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

ESKİŞEHİR - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Yasin Et Süt Gıda A.Ş

İş Fırsatı

Yasin Et Süt Gıda A.Ş