Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Gideros Pizza

Yatırım Bütçesi:
Min:100.000 - Max:500.000 tl

Gideros Pizza, gerçek İtalyan lezzetini müşterilerine ulaşılabilir kılarak ekşi mayalı soğuk fermente, probiyotik donuk pizza ve pizza tabanları üretir. Aynı zamanda daha az eforla daha çok kazanmak isteyen insanlarla tanışmayı hedefler. Yarı pişmiş margherita ve tabanlar sayesinde iş sahiplerine, usta, ek alan ve fazla masraf gerektirmeden oluşturabileceği bir pizza sistemi kurmayı amaçlar. Gideros pizza olarak pizzanın anavatanı olan İtalya’dan pandemi sonrası tüketicilerin tercih sebebi olacağını düşünerek ekşi mayalı, probiyotik, soğuk fermente bir hamur teknolojisi transfer ettik. Yine bu hamurun yüzeyine dünyaca ünlü San Marzano domatesinden elde edilen domates sosunu ilave ettik. Pizza için en önemli üç unsurdan biri olan natürel mozzarella peynirini kendi tesislerimiz olan ‘Türkova Süt Ürünlerinde’ özenle üreterek sağlıklı bir pizzanın olmazsa olmaz 3 unsurunu tamamladık. Ekşi mayalı el açması pizza hamurumuz yurt dışında çok popüler olduğundan, Türkiye’de de popülerliğini sürdüreceğinden eminiz. Kolay, masrafsız kurulumu ve işçi giderlerini en aza indiren işletme yapısı sayesinde girişimcilerin bütün sorunlarının çözümünü sağlıyor. El açması pizza hamurunu standart bir şekilde mutfağınıza ulaştırarak hamuru kendiniz yaptığınızda yaşayacağınız potansiyel sorunları ortadan kaldırır. Gideros Pizza’nın pizza tabanları ile kurabileceğiniz 3 farklı iş modeli: Yarı Pişmiş Pizza Tabanı ile Keyfine göre 45 cm Pizza Tabanı ile Dilim Pizza Dükkânı Yarı Pişmiş Margherita ile menünü genişlet! İşletme sahibi ve girişimciler istek ve ihtiyaçlarına göre iş modellerinden birini seçerek Gideros Pizza Franchise olma şansını yakalıyor. İster Gideros Pizza Corner isterseniz Gideros Pizza Şube. Franchise olmadan sadece menünüze ekşi mayalı İtalyan pizza eklemek de mümkün. Gideros Pizza’nın farkı, sisteme başlarken sizlerden kar etmeye çalışmaması ve bünyesinde bulunan ürünleri uygun fiyatlardan franchise şubelerine sunmasıdır. Şirket politikası olarak karınızdan yüzde almayı reddederek, sadece sizlere sunduğumuz ürünler vasıtasıyla kazanç sağlıyoruz. Bu nedenle sizin daha çok pizza satmanız ve karlılığınız bizim için çok önemli. Bizi diğer franchise veren firmalardan ayıran bu sistem sayesinde sizlerle hiyerarşik bir ilişkiyi bir kenara bırakıp ortak olmayı tercih ediyoruz. Bu şekilde hem markaya, iş modelimize ve sisteme saygı duyan ortaklarımız oluyor hem de iki taraf kar edebiliyor. Gideros Pizza olarak bir iş kurmak isteyen veya işletme sahiplerinin isteklerine kulak vererek 3 farklı iş modeli ortaya çıkarttık. Bu iş modelleri dilim pizza dükkânı açmak isteyen, paket pizza satmak isteyen veya menülerine zahmetsiz bir şekilde gerçek İtalyan pizzası eklemek isteyen herkes için uygun. Yarı Pişmiş Pizza Tabanı ile Keyfine göre: Paket servis için veya menülerinde pizza bulundurmak isteyen fakat ek masraf altına girmek istemeyen cafe, restaurant, bar vb. işletmelere önerilen modelimiz. Taş fırında optimal sonucu sağlar. Usta gerektirmez. 28 cm ekşi mayalı, soğuk fermente İtalyan hamurumuz şef veya ustaya ihtiyaç duymaz. Mutfağınızda hali hazırda kullandığınız malzemelerle pizza menünüzü oluşturabilirsiniz. Ön pişirme işlemi tamamlandığı için fırında kısa bir süre içinde hazır olur. Raf ömrü -18°C de bir sene, çözüldükten sonra +4°C de 2-3 gündür.    45 cm Pizza Tabanı ile Dilim Pizza Dükkanı: Sektörde popülerliği yükselmekte olan dilim pizza modeline uygundur. En popüler ve rağbet gören modelimiz olan dilim pizza modeli, 45 cm yarı pişmiş pizza tabanından oluşmakta ve bir tabandan 8 dilim çıkmaktadır. Dilimi maliyeti oldukça düşük olan ürünümüz, merkezi, popüler ve dinamik lokasyonlar için birebir. Birçok bütçeye hitap eden dilim pizza modeli düşük fiyatlarda ürünler satarak yüksek cirolar kazanmanızı sağlıyor. 45cm boyutundaki ekşi mayalı soğuk fermente hamurumuzdan 8 büyük dilim çıktığından bütün veya dilim pizza olarak paket servis için uygundur. Bütün gün oda sıcaklığındaki teşhir tezgâhlarında sergilenen ürünlerimiz ısıtıldıktan sonra çıtır olarak tüketilebilir, zaiyatı ortadan kaldırır. 45 cm Taban dahil tüm modellerimiz makarna, salata, tatlı vb. ürünler ile desteklenerek konsept genişletilebilir ve daha geniş bir kitleye hitap edilmesi sağlanabilir.   Yarı Pişmiş Margherita ile Menünü genişlet!   Geniş çaplı menülerine pizza eklemek isteyen işletmecilerimize önerilmektedir. Ürünün taban ve sosu yarı pişmiş olup üzerindeki mozarellla pişmemiştir. Bu şekilde ürün üzerindeki Mozarella peyniri çökmez ve taze İtalyan pizza görüntüsünü yakalar! Yarı pişmiş margherita modelinde San Marzano domates sosu ve mozzarella peyniri üretim sırasında bir araya gelip hazır olarak paketlenmektedir. Böylelikle pizzalar daha kısa sürede servise hazır hale gelir. Üzerine istediğiniz malzemeyi koyarak kendi pizzanızın şefi olabilirsiniz!

Son güncelleme tarihi: 07 Nisan 2023 03:32

Yatırım Bütçesi

100.000 - 500.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

2

Ortalama Kâr Oranı

%25

Kârdan Alınan Pay

Kardan pay alınmamaktadır

Bayi/Franchise Hedefi

2022 yılı için 5 yeni franchise

Sektör

Gıda / Fast Food

Kuruluş Yılı

2019

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Gideros Pizza