Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Good Invest Gayrimenkul

Yatırım Bütçesi:
Min:150.000 - Max:300.000 tl

Good Invest Gayrimenkul, 2019 yılında Ankara’da yerli sermayeyle kurulmuş bir firmadır. Hayalimiz, uluslararası alanda sunulan emlak danışmanlık hizmet kalitesini ülkemize getirmek ve daha yukarılara taşımaktır. Good Invest Gayrimenkul, bu hedefe ulaşmak için teknolji ve eğitim alanlarına büyük yatırımlar yapmış, sunduğu hizmet kalitesiyle takdir toplamıştır. Türkiye genelinde kısa süre içerisinde girişimcilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaşmış ve açılan franchise şube sayısını 30’ların üzerine çıkarmıştır. Yurt dışında temsilcilikler kurmak üzere çalışmaları devam etmektedir.

Tüm girişimcilerimize seslenmek istiyoruz. Bir emlak ofisi açarak, piyasaya prestijli bir giriş yapmak için belirli adımları atmanız gerekir. Hukuki prosedürlerden başlamak üzere, kurumsal kimlik, görsel tasarım, teknoloji, eğitim, saha tecrübesi edinme ve ortak çalışma gibi aşamaların her birinde Good Invest Gayrimenkul, düşük bir yatırım maliyeti karşılığında yatırımcısına kaliteli bir kurumsal altyapı sunmaktadır. Emlak sektörüne bizimle giriş yapacak tüm girişimcilerimiz bu kalite standartlarına ekstra maliyetlere katlanmadan sahip olacak, uyguladığımız model ve teşvik mekanizmalarıyla kazandıkça daha çok kazanacaktır.

Yazılımınız bizden... GİG KURUMSAL adını verdiğimiz teknolojik altyapımız sayesinde bir broker veya danışmanımız, müşteri yönetim sistemine, ön muhasebe sistemine, ilan yönetim sistemine, ilan paylaşım havuzuna, sosyal medya görsel paylaşım modulüne ve Gig Akademi, Gig Belgeler gibi birçok farklı hizmete  bilgisayar veya cep telefonu aracılığıyla tek bir noktadan erişme imkanına sahiptir.

Eğitiminiz bizden... Danışman oryantasyon programları, broker eğitimleri, temel eğitimler, ileri düzey eğitimler, franchise eğitimleri, aylık focus start eğitimleri, mesleki tecrübe paylaşımı, mentörlük ve koçluk programları uyguluyoruz. Kayda alınan bu eğitimleri, Gig Akademi modulü altında video eğitim olarak kullanıcılarımıza ücretsiz sunuyoruz. Sektörü hiç bilmeyen kişilerin bile kısa süre içerisinde emlak danışmanlık hizmeti işini eksiksiz öğrenmesini sağlıyoruz.

Good Invest Gayrimenkul olarak bu başarı yolculuğunda bize eşlik edecek uzun vadeli partnerler arayışı içerisindeyiz. Emlak sektörüne girmeye kararlı, birlikte daha çok kazanmayı hayal eden tüm dostlarımıza kapımız açık. Sizleri de bekliyoruz....
 


Son güncelleme tarihi: 24 Ekim 2023 08:04

Yatırım Bütçesi

150.000 - 300.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

31

Sağladığı İstihdam

500

Kârdan Alınan Pay

%8 - %5

Bayi/Franchise Hedefi

2023 yılı için 300 yeni franchise

Hedef Bölge

Türkiye, Yurtdışı

Sektör

Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri

Kuruluş Yılı

2019

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

ANKARA - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Ürün Hizmet Kapsamı

Gayrimenkul

Firma Markası

Good Invest Gayrimenkul

İş Fırsatı

Franchise, Broker, Gayrimenkul Danışmanı