Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Gritty

Yatırım Bütçesi:
Min:100.000 - Max:0 tl

2000 yılında kurulan Genç Tekno Market; 2013 yılında Gritty 2014 yılında i-stone 2015 yılında Kılıf Bahçesi Markaları ile Türkiye çapında yatırımcıların kazancını artıran Telefon Aksesuarları Dijital Lazer Ve Uv Led Baskı Teknolojileri, yedek parça ve teknik servis hizmetlerinin gelişmesine öncülük etmeyi hedeflemiş ve bu hedefine de başarıyla ulaşmıştır.
Gritty 2013 yılında cep telefonu aksesuar ve teknik servis ve yedek parça sektöründe deneyimli iş adamı Mehmet Akif Arıcı ve Kardeşleri Osman Arıcı,Muhammed Mustafa Arıcı, tarafından kurulmuş sonrasında 2015 yılında aile dostları ve abileri olan Ahmet Metin Özden tarafından desteklenerek sektöre farklı bir bakış açısı ve heyecan getirmek amacıyla faaliyetlerine başlamıştır. Gritty bugün Türkiyede 80'nin üzerinde Shop, yavru vatan Kıbrısta 4 Adet olmak üzere Toplamda 54 Shop 1.000'nin üzerinde bayisi 25 ilde hizmet veren bir aksesuar markası olmuştur. Gritty’nin geliştirdiği ürün ve servisler, tüm Türkiye’de başarıyla uygulanmakta, Telefon Aksesuarları Dijital Lazer Ve Uv Led Baskı Teknolojileri, teknik servis ve yedek parça sektöründe örnek oluşturmaktadır. 
Gritty’nin hedefi,Deneyimli Ekibi ile Telefon Aksesuarları Dijital Lazer Ve Uv Led Baskı Teknolojileri, yedek parça ve teknik servis sektörünün hizmet kalitesini ve sektörün itibarını yükseltmek, sektördeki eğitimli profesyonellerin sayısını artırmak, Gritty’nin Avrupa ve Dünya’da ki başarısı ile Türkiye’nin global bir markası haline getirmektir.

Vizyonumuz

Türkiye’de 20 yılı aşan uluslararası Genç Tekno Market deneyim ve uzmanlığıyla vizyonumuz; sektörün ihtiyacı olan güven ve hizmet konularında etkin bir yaklaşım sergilemek, Gritty Shop sahibi ve Bayilerimiz ile tüm müşterilerimizi memnun etmektir.

Misyonumuz

Gritty olarak misyonumuz, Dijital lazer ve uv led baskı teknolojileri ile franchise bayilik sistemini yaygınlaştırıp konsept mağazalar yaparak sektöre iş istihdamı ve kurumsal bi hava katmak.

Son güncelleme tarihi: 11 Nisan 2019 04:23

Yatırım Bütçesi

100.000 - 0 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

6

Bayi/Franchise Adedi

77

Sağladığı İstihdam

250

Ortalama Kâr Oranı

%500

Kârdan Alınan Pay

Alınmıyor

Bayi/Franchise Hedefi

2019 yılı için 100 yeni franchise

Sektör

Cep Telefonu

Kuruluş Yılı

2013

Merkez Ülkesi

Belirtilmemiş

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Gritty