Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Happy Greens

Yatırım Bütçesi:
Min:45.000 - Max:0 dolar

Happy Greens 2024 yılında İzmir’de kuruldu. Marka, pazarlama ile Gastronomi alanında uzun yıllar danışmanlık vermiş deneyimli kadrosu ile eşsiz salata ve sandviç deneyimini özel reçeteleriyle tüketicilere sunan Happy Greens, öncelikle Türkiye’nin, sonrasında ise tüm dünyanın salata markası olma hedefiyle yola çıktı.

Ozon yıkama teknolojisi ile ürünlerin hijyenine maksimum düzeyde önem veren marka düşük işletme maliyetleri ve dikey ürün gruplarıyla hem mağaza satışlarında hem de online siparişlerde fazlasıyla ilgi görme potansiyeline sahiptir.

Sağlıklı beslenme trendinin giderek arttığı bu dönemde menü konsepti ve ürün içerikleriyle geniş bir hedef kitleye de ulaşmakta olan Happy Greens bu alanda alternatif modellere göre geliştirdiği hazır salata grupları, soğuk ve sıcak mezeleri ve özel soslarıyla ayrışmaktadır.

Kolay işletilebilir sistemi, güçlü teknolojik altyapısı, minimum sayıda personel istihdamı, sahip olduğu kurumsal kimlik yapısı ve tedarik zinciriyle Happy Greens dünya çapında zincirleşecek bir salata markası olma yolunda ilerlemektedir.
 

Son güncelleme tarihi: 26 Temmuz 2024 06:11

Yatırım Bütçesi

45.000 - 0 dolar

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

1

Ortalama Kâr Oranı

%40

Kârdan Alınan Pay

%5

Bayi/Franchise Hedefi

2024 yılı için 40 yeni franchise

Sektör

Gıda Salata&Sandviç

Kuruluş Yılı

2024

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Happy Greens