Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

İzibiz

Yatırım Bütçesi:
Min:0 - Max:0 tl

İzibiz Bilişim Teknolojileri A.Ş, 2013 yılında, Telekom sektörünün özellikle faturalama alanındaki uzman kadrosu ile; Elektronik Belge, Elektronik Ticaret, Veri Ambarı ve Bulut konularında faaliyet göstermek üzere kurulmuştur. 

Merkezi İstanbul, Maltepe’de bulunan şirketimiz; alanında uzman ve nitelikli insan kaynaklarıyla Bilişim sektöründe iddialı projelere imza atarak, geliştireceği servisler ve ürünlerle, yenilikçi projeler geliştirmeyi ve ülke içindeki dışa bağımlılığı kırmayı hedeflemektedir.İzibiz, AR-GE ve Proje Geliştirme Hizmetlerini Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesindeki Ar-Ge ofisinden sürdürmektedir.

%100 Yerli girişimi olan İzibiz, gücünü sadece bilgi ve deneyiminden almaktadır. Nitelikli İnsan gücü yetiştirerek, küresel pazarlarda ülkemizin Bilişim ve Telekom hizmetleri alanında rekabet üstünlüğü yaratarak inovasyona dayalı teknolojik güç olmasına katkı sağlamayı hedeflemekteyiz.

Türkiye'de ve dünyada geçerli yeni nesil iş sahasından biri olan dijital dönüşüm alanında sizde İZİBİZ markası ve ürünleri ile milyonlarca firmanın ve kişisel işletmenin günlük hayatlarını kolaylaştıran; malzeme, sevkıyat ve finansal süreçlerinde ciddi tasarruflar sağlayan; ekonomik ve bulut tabanlı yazılım çözümleri ile sizlerde temel ve yüksek bir yatırım maliyeti olmadan yerinizi alabilir, hemen ister online ister fiziki olarak satışa başlayabilirsiniz.

Son güncelleme tarihi: 30 Kasım 2023 01:30

Yatırım Bütçesi

0 - 0 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

457

Ortalama Kâr Oranı

%30

Kârdan Alınan Pay

%0

Bayi/Franchise Hedefi

2023 yılı için 500 yeni franchise

Sektör

Bilişim / Yazılım

Kuruluş Yılı

2013

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

İzibiz