Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Joure Perfume

Yatırım Bütçesi:
Min:290.000 - Max:299.000 tl

2020 yılında yurtdışındaki tecrübesini Türkiye’ye taşıma kararı alan Joure Perfume, Ankara’da 1100m2 alanda üretim yapmaktadır. IFRA, GMP, ISO, Sağlık Bakanlığı gibi tüm kurum ve kuruluşların sertifikasyonundan geçen üretim tesisinde parfüm, kolonya, ortam kokusu, oda spreyi, vücut losyonu, saç parfümü, kokulu mum, sabun vb ürün yelpazesinde üretim yapmaktadır. 

Müşteri memnuniyetini esas alarak üretmek, yüzlerde gülümsemeyi hedefleyerek notaların esintisini hissettirmek misyonu ve üretimdeki gücümüzü kaliteli, yenilikçi ve güvenilir olanla birleştirerek uluslararası alanda bilinen bir marka olmak vizyonu ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Müşteri kavramının, değişen çağın pazarlama araçlarının ve işletme davranışlarının merkezinde olduğunu çok iyi biliyoruz. Bunun için yatırımlarımızın temeline yine insan kaynağını alıyoruz.

Kalite ve güvenilirlik, şirket misyon ve vizyonuna uygun olarak geliştirdiğimiz stratejik hedeflerin başında geliyor. 
İnsana ve doğaya saygıyı temel alan anlayışımız ile üretim yapmaktayız.

Dünyaca ünlü esans firmaları ile çalışarak, şirket bünyesinde yer alan parfümörlerimiz ile notalara farklı bir ruh katıyoruz. Herkes tarafında kabul gören ve güncelliğini koruyan kokulara kreatif ürünlerimizle enerji katıyoruz. 
Sürekli yeniliği arayan markamız AR-GE çalışmalarına çok önem vermektedir. Ayrıca sektörel anlamda dünyada yer alan gelişmeler yakından takip edilmektedir. 

Türkiye ve dünya genelinde hızlı büyüme ve mağazalaşma süreci başlatarak sektöre farklılık sunmaktadır. 
Markamızın diğer önemli farklılıklarından birisi de kendine özgü geliştirdiği ‘KAZANÇ GARANTİLİ YATIRIM MODELİ’dir.

KAZANÇ GARANTİLİ YATIRIM NE DEMEK?
Ticari anlamda yapılacak olan her yatırım geri dönüş ve maddi kazanç hedeflemektedir. Joure Perfume olarak markamıza bayilik yoluyla katılacak olan her yatırımcıya kazanç garantisi vererek yatırımında ‘sıfır risk’ sunuyoruz.
Kendi işinin patronu olmak veya mevcut işyerinde sektör değişikliğine gitmek isteyen yatırımcılara kazanç garantisi sunarak kısa sürede yatırımlarının geri dönüşünün garantisini veriyoruz.

SÜREÇ NASIL İŞLİYOR?
Bayilik almak üzere firmamıza başvuru yapan kişi/firmalara öncelikle ticari anlamda kar getirisi olacak uygun lokasyon bulunuyor. Ardından gerekli dekorasyon süreci ile bayimize anahtar teslim mağaza sunuluyor. 

Her iki tarafında yaptığı yatırımı garanti altına alacak bayilik sözleşmesi imzalanıyor. Bu sözleşmede bayilik alan tarafın yaptığı yatırımı garanti altına alacak kazanç garantisi yasal olarak tescillenmiş oluyor. 

Yapılan yatırım sonucunda mağazanın açılmasını takip eden ay içerisinde kazanç garantili yatırım sistemi devreye girerek, yatırımcı tüm risklerden uzak bir şekilde işine odaklanma imkanı buluyor.

HANGİ ŞARTLARDA KAZANÇ GARANTİSİ VERİLMEKTEDİR?
Aylık satış miktarından kira, bir çalışanın sigorta masrafları, elektrik, internet masrafları ile ürün bedeli ayrıldıktan sonra kalan miktar kazanç garantisinin altında kalıyorsa yatırımcıya garanti edilen miktar ödeme yapılacaktır. Kazanç garantili yatırımın en önemli ve tek şartı bayilik alan kişinin mağaza işletmesini kendisinin yapmasıdır.

NE KADAR YATIRIMA NE KADAR KAZANÇ GARANTİSİ SUNULUYOR?
Kazanç garantili yatırım sistemine 290.000 TL ile anahtar teslim mağaza ile girilmektedir. Ticari anlamda iyi sayılan geri dönüş süresi olan 24 ay içerisinde yatırılan miktarın kazanılması firmamız tarafından garanti altına alınmaktadır. Aylık kazanç garantisi 24 ay süre boyunca 12.500 TL’dir. Bayilik alan kişi/firma tercihe bağlı olarak 12.500 TL karşılığında ürün veya bedeli nakdi olarak alabilmektedir.  Bayi olan kişi/firmalar 24 ay sonunda sözleşmeyi feshetmek istediklerinde firma işletmeyi devralmayı taahhüt etmektedir. 
Kazanç garantili yatırımın diğer franchise modellerinden en büyük farkının ‘yatırımcısına sıfır risk’ imkanı sunması olarak tanımlayan Joure Perfume Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaygusuz ‘Markamıza, ürünlerimize, pazarlama stratejimize ve kendimize güveniyoruz.’ diye sözlerine devam etti.

Markanın kendine özgü franchise modeli ile fark yaratacağını ve günümüzde franchise modellerinde en büyük soru işareti olarak yatırılan paranın kaybının önüne geçileceğini ve bu sayede ‘sıfır risk ile yatırım imkanı’ sunduklarını belirten Kaygusuz, ‘verilecek olan garanti ile kimsenin kafasında soru işareti olmadan işine odaklanarak markamıza yatırım yapmaya davet ediyoruz.’ diye yatırımcılara çağrıda bulundu. 

Son güncelleme tarihi: 07 Nisan 2023 03:22

Yatırım Bütçesi

290.000 - 299.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

11

Bayi/Franchise Adedi

4

Ortalama Kâr Oranı

%100

Kârdan Alınan Pay

Yok

Bayi/Franchise Hedefi

2023 yılı sonuna kadar 60 mağaza

Sektör

Kozmetik/Parfüm

Kuruluş Yılı

2020

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Joure Perfume