Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Kasap Burger

Yatırım Bütçesi:
Min:850.000 - Max:0 tl

Kasap Burger Ailesine Hoşgeldiniz. Bizde Tüm ürünler her zaman taze ve sıcak olarak servis edilir. Yiyebileceğiniz en iyi steak ve burgerleri yapmak için çalışıyoruz.  Gönül verdiğimiz ve yaparken keyif aldığımız iş yemekti… Uzun yıllar boyunca sektörün mutfağında olmanın verdiği bilgi, birikim ve tecrübe ile hep daha iyisini aradık. İnsanların yemek ihtiyaçlarını basit yollarla, fabrikasyon üretilen ürünler ile sadece karnımız doysun mantığıyla giderdiklerini farketmemiz bizi bu konuda daha sağlıklı katkısız doğal bir ürün sorusunun cevabını aramaya götürdü. ( Tıpkı çocukluğumuzdaki o eşsiz lezzetler gibi) Gurme Hamburgerlerimizi yaparken etin İslami kesim kurallarına uygun olarak hazırlanmasına dikkat ettik. Değerlerimizi bu topraklarda devam ettirme anlayışımız daima bize ve işlerimize eşlik etti. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız başta olmak üzere bütün misafirlerimiz için Helal, Sağlıklı ve Lezzetli Ürünler sunmak için yola koyulduk.   "YEMEDİĞİMİZ HİÇ BİR ÜRÜNÜ SATMAYACAĞIMIZA"  Söz verdik.   İlk şubemizi tüm dünya, Gurme Hamburgerin BİZCE’sini görsün diye turistlerin uğrak yeri Beyoğlu’nda açtık. Gurme Hamburgerlerimizin yanına her geçen gün kendini yenileyen Steak alternatifini ekledik. Bu kadar lezzetli etlerimizin helal ve sağlıkla buluşması, deneyenlerin bu tadı bir daha asla unutamayacakları bir seviyeye çıkardı. Şimdi büyümek istiyoruz.  Yolumuzda bizimle yüreyecek bizimle beraber büyüyecek İş ortakları arıyoruz…

Son güncelleme tarihi: 13 Ağustos 2022 10:44

Yatırım Bütçesi

850.000 - 0 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

2

Bayi/Franchise Adedi

6

Ortalama Kâr Oranı

%12

Kârdan Alınan Pay

0

Bayi/Franchise Hedefi

2022 yılı için 20 yeni franchise

Adres

ŞAHKULU MAH. GALİPDEDE CAD. NO:19/1-2-3-4 BEYOĞLU/İSTANBUL

Hedef Bölge

Türkiye

Sektör

Fast Food/Burger

Kuruluş Yılı

2016

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

İSTANBUL - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Ürün Hizmet Kapsamı

Burger & Steak

Firma Markası

Kasap Burger

İş Fırsatı

Franchise

BAYİLİK ŞARTLARI

    1-Kasap Burger Steakhouse standartlarını sürekli ve düzenli olarak işletmesinde uygulayabilecek deneyime sahip, yenilikçi ve gelişmeye açık bir girişimci olmak öncelik verdiğimiz kriterlerdendir. Kuşkusuz, bir diğer ön koşul da gerekli yatırımları yapabilecek güce ve işletme sermayesine sahip olmaktır.  2-Franchise adayları taleplerini web sitesi üzerinden veya telefonla kolayca gerçekleştirebilir. Başvuru yapan Franchise adaylarımız daha detaylı görüşme yapmak için genel merkezimize davet edilir.  3-Franchise adaylarımızdan istenilen şartları sağlayanlar ile yapılan görüşmelerin olumlu geçmesi akabinde karar verilen konseptlerimiz ile ilgili Ön protokol sürecine geçilir.  4-Franchise adaylarımız ile Mimari projelerin çizimi ve dükkan açılışı öncesinde teorik ve pratik eğitimlerin verileceğine dair ilk resmi sözleşme imzalanır, Mimari proje ve eğitim bedeli alınarak Lokasyon onay sürecine geçilerek bölge yeni franchisee görüşmelerine kapatılır  5-Başvuru , ön görüşme ve uygun görülen konsept modelimizin ardından standartları yakalayan adaylarımızla Franchise sözleşmesi imzalanır.  6-Franchise’miz, alanında uzman emlak geliştirme ekibimiz ile birlikte dükkan için en uygun nokta bulunur ve kiralama yapılır. Kiralanan Mağazada rölöve alınır, karar verilen konseptimiz için projeler çizilerek yatırım maliyetleri işletmecimize sunulur. Mimari uygulama başlatılır.  7-Franchise sözleşmesi imzalayan işletmeci adayımız Kasap Burger Steakhouse tarafından verilen eğitim programına katılarak işletmeci olabilme hakkını kazanır. Lisans alan kişinin kendisi işletmeci olabileceği gibi restoranın yönetimini tayin edeceği bir işletmeciyle de yürütebilir. Franchise’lerimiz belirlenen eğitim şubelerinde eğitimlerini tamamlamış olurlar.  8-Mimarlık hazırlıkların tamamlanmasının ardından şube konusunda uzman operasyon ekibimiz tarafından son kontrolleri yapılarak açılışa hazır hale getirilir.