Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Kaşif Çocuk Akademisi

Yatırım Bütçesi:
Min:120.000 - Max:150.000 tl

2014 yılında yeni ismiyle gün yüzüne çıkan Kaşif Çocuk Akademisi, DEBİ-T eğitim modeli, Cezeri Çocuk Dizisi, Kaşif Tv, Uluslararası Çocuğa Değer Katanlar Ödülleri gibi bir çok ilke imza atarak 4 yıl gibi kısa bir süre içerisinde 1'i yurt dışında (Mekke – Franchise) olmak üzere 7 şubeye ulaşmıştır. Alanında yetkin akademisyen ve uzman kadrosuyla yoluna devam eden Kaşif Çocuk Akademisi, eğitimde milli bir model oluşturmak gayesi ile "franchise"lar vermeye başlamıştır.

Vizyonumuz; Eğitimde mili bir model oluşturmak ve bu modeli insanlığın faydasına olacak şekilde merkezden çevreye doğru yaygınlaştırmaktır. Bu bağlamda 2023 yılına kadar bir Türkiye markası haline gelerek yurt dışına doğrudan yahut franchise sistemi ile okullar açabilen bir kurum olmaktır.

Misyonumuz; Varlık gayelerimizden birisinin de KEŞİF olduğuna inanan, çocuğun Öz benliğinden evrene değin bir keşif yolculuğuna çıkmasını destekleyen yerli ve milli karakterdeki eğitim anlayış ve modelimizi toplumun hayrına olacak şekilde geliştirmek ve yaygınlaştırmaktır​.

Değerlerimiz:Tüm faaliyetlerimizin temelinde değerlerimizi görürüz. Yürüttüğümüz tüm faaliyetleri bu değerlerimize uygun ve uyumlu olarak sürdürürüz. Temel değerlerimiz; ahlaklı olmak, çalışkan olmak, gelişime açık olmak, adanmaktır. 

Son güncelleme tarihi: 04 Mart 2019 01:35

Yatırım Bütçesi

120.000 - 150.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

6

Bayi/Franchise Adedi

1

Ortalama Kâr Oranı

%25

Kârdan Alınan Pay

%3

Bayi/Franchise Hedefi

2019 yılı için 20 yeni franchise

Sektör

Eğitim

Kuruluş Yılı

2010

Merkez Ülkesi

Belirtilmemiş

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Kaşif Çocuk Akademisi