Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Kirangarantide.com

Yatırım Bütçesi:
Min:0 - Max:0 tl

Kira garantisi sistemi ile ev sahibi ve kiracılar arasındaki potansiyel uyuşmazlıkları en aza indirerek kirayı güvence altına alan bir lider firmadır. Misyonumuz, konut kiralama sürecini daha güvenli ve şeffaf hale getirerek hem ev sahiplerine hem de kiracılara güvenilir bir deneyim sunmaktır. Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki karşılıklı güveni artırmak ve kiralama sürecini sorunsuz bir şekilde yönetmektir. Vizyonumuz, sektörde lider bir konuma gelerek kira süreçlerini daha güvenilir ve etkili hale getirmektir.

- Düzenli Ödemeler: Kiracıların kira ödemelerini düzenli olarak takip ederek, ev sahiplerine mali istikrar sağlıyoruz.
- Uyuşmazlık Azaltma: Güvenilir garantilerimiz, ev sahipleri ve kiracılar arasındaki potansiyel uyuşmazlıkları en aza indirir.
- Hızlı Çözüm Süreçleri: Uyuşmazlık durumunda hızlı ve adil çözüm süreçleri sunarak taraflar arasında güveni pekiştiriyoruz.

Franchise bayi adaylarından herhangi bir tabela bedeli alınmadan, franchise bayilik alan ofisler belirlenen konsepte göre ofis araç gereçleri ,ulaşım araçlarına ait görsel düzenlemeleri yaparak, bölgesinde yer alan sektör bazlı tüm ofisleri kendisine alt bayi yapacak şekilde çalışmalarını sürdürür ve bu bayilerin faaliyetlerini denetler. Anlaşmalı ofis olan bu bayilerin üretmiş olduğu cirodan da belirlenen oranlarda pay alma hakkına sahip olur. Franchise bayi kendi faaliyet bölgesinde belirlenen kotalarda reklam faaliyetlerini yürütmekle yükümlüdür. 
 

Son güncelleme tarihi: 29 Mart 2024 12:09

Yatırım Bütçesi

0 - 0 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

5

Ortalama Kâr Oranı

100.000.000 TL

Kârdan Alınan Pay

6.500.000 TL

Bayi/Franchise Hedefi

85 (franchise ) Tüm ülke geneli emlakçıların Alt bayi olması

Sektör

Gayrimenkul/Danışmanlık/Hukuk

Kuruluş Yılı

2020

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Kirangarantide.com