Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Leo Port Burger

Yatırım Bütçesi:
Min:580.000 - Max:980.000 tl

Leo Port Burger 2022 yılında Azerbaycan Bakü’de kuruldu. Choco Port Restoranı dünyadaki tüm konsept restoran ve kafelere rakip olmakla birlikte, mağaza içerisindeki alanın her ayrı karesinde müşterilerine ayrı mutluluk yaşatarak, anıların kalıcılığını çok daha güzel hale getirmektedir. 

Sizlerin kendinizi farklı bir dünyada hissetmenize olanak sağlamaktadır. Leo Port olarak prensibimiz; restoranımızdaki ürünlerin tadını damağınızda bıraktıracak kadar güzel olmasının yanında gözünüze hitap eden sunumlarımız, gönülleri fethedecek tat ve mağaza görselliğimiz ile anılarınızı güzel karelere sığdırıp ölümsüzleştirerek; sosyalleşmenin, eğlenceli vakit geçirip, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız. 

Tadı damakalrınızda kalacak kapalı burgerlerimizi denemenizi öneririz. Sizlerin burger limanınız.

Yatırımın gerektirdiği finansal kaynaklara sahip olmakla birlikte gelişime açık ve girişimci olmak en önemli noktalardan biridir.Yapılacak sözleşme 5 yıl geçerliliğini koruyacaktır.Bizler bölge korumasını sağlıyoruz.Mekan en az 120 metre kare olmalıdır.Yer onayının marka tarafından verilmekte.Tasarım ve elemanlara ekibimiz tarafından eğitim desteği,ürün reçeteleri hazırlanması ile birlikte porjenin baştan sona takibi yapılmaktadır.

Son güncelleme tarihi: 18 Ekim 2023 12:45

Yatırım Bütçesi

580.000 - 980.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

3

Ortalama Kâr Oranı

%60 - %80

Kârdan Alınan Pay

Aylık cirodan %3

Bayi/Franchise Hedefi

2023 yılı için 80 yeni franchise

Sektör

Gıda / Fast Food / Burger

Kuruluş Yılı

2022

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Leo Port Burger