Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Loris Parfüm

Yatırım Bütçesi:
Min:70.000 - Max:100.000 tl

12 yıllık deneyimi ile sektörün öncü kuruluşu olan Loris; Parfüm, Birbirinden Özel Koku Koleksiyonu, Vücut cilt bakımı, Kolonya, Oda kokusu, Araç Kokusu gibi ürünlerinin üretimi konusunda faaliyet gösteren yüzde yüz Türk sermayeli bir şirkettir. Müşteri memnuniyetini yüksek tutmak için üzerine odaklandığımız ana kriterimiz kalitedir.

Müşteri memnuniyeti ISO 10002:2004 kalite standartında geri dönüşler büyük bir titizlikle incelenmektedir.Tescillenmiş olup Anadolu Kalite Zirvesi'nde Loris Parfüm, "Üstün Kalite Rozeti" ödülüne sahiptir. Sağlık bakanlığı izni ile yapılan üretimlerimiz ISO 22716:2007 GMP (iyi üretim uygulamaları) ile hijyen ve kaliteden ödün vermeden ithal esansları (IFRA: Uluslararası esans birliğine uygun standartlarda) uzman ve deneyimli bir ekibin sürdürdüğü AR GE çalışmalarını tam donanımlı laboratuvarımızda organoleptik, fiziksel ve kimyasal testleri (saflık testi GC MS cihazı) yapılarak satışa sunmaktadır. 

Teknik ve eğitimli personelimiz ile müşteri memnuniyetini ve kalitemizi ön planda tutarak sürekli iyileşme çerçevesinde sektörümüzde Türkiye'de ve Dünya da kalite, inovasyon, ürün değeri ve çeşitlilik olarak herkesin tercih ettiği bir kozmetik markası olmayı amaçlamıştır. 

Geçmişten günümüze en popüler ve en çok tercih edilen kokuları, oldukça hızlı şekilde sizlere sunan Loris Parfüm Kokunun modasını belirlemeye devam ediyor. Türkiye genelinde ve Yurtdışında yer alan kendi mağazalarıyla yaygın bir satış ağına sahiptir. Dünyanın her bir şehrine yayılan 331 mağazasıyla global marka olmak yolunda büyük mesafe kat etmektedir. 

Almanya, Hollanda, Avrupa Birliği ve Balkanlar olmak üzere bir çok kıtada ihracat yaparak başarısını sınır ötesine taşımıştır. Loris Parfüm 12 yıllık deneyiminin gücüyle kaliteyi hedefleyerek sürekli gelişmekte ve güzellikler dünyasındaki yolculuğuna devam etmektedir...

Son güncelleme tarihi: 12 Şubat 2020 05:04

Yatırım Bütçesi

70.000 - 100.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

32

Bayi/Franchise Adedi

311

Sağladığı İstihdam

716

Ortalama Kâr Oranı

%90

Kârdan Alınan Pay

Alınmıyor

Bayi/Franchise Hedefi

2020 yılı 600 mağaza

Sektör

Kozmetik

Kuruluş Yılı

2007

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Loris Parfüm