Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Lova Sleep

Yatırım Bütçesi:
Min:180.000 - Max:0 tl

DOĞTAŞ’TAN LOVA’YA… 
1972 yılında Çanakkale Biga’da kurulan Doğtaş, bu gün 125.000 metre karelik kapalı 200.000 metre kare açık alana sahip üretim tesisinde, oturma gruplarından yemek odalarına, genç ve çocuk mobilyalarından, yatak odalarına ve Türkiye’nin ilk CE Medikal Sınıfı belgeli yataklarına kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle, uluslararası kalite standartlarında ustalıkla ürettiği özgün tasarımlı modelleriyle sektöründe fark yaratmaya devam ediyor. 

Doğtaş, 2012 yılında Kelebek Mobilya’yı bünyesine katarak, mobilya pazarında gücüne güç kattı. Birleşme sonrası Doğtaş Kelebek Mobilya San. ve Tic. AŞ. ünvanıyla tek şirket çatısı altında; Doğtaş, Kelebek Mobilya, Kelebek Mutfak&Banyo, Lova Sleep markaları ve projeli işler departmanı olarak çalışmalarda bulunuyor. 

Yani Lova Sleep Markası olarak BİZLER; 20.000 kişilik bir ailenin en yeni üyesi, ayrılmaz bir parçasıyız... 

YILLARDIR BİRİKTİRDİĞİMİZ DOĞTAŞ ÜRETİM DENEYİMİMİZİ, LOVA’DA USTALIĞA ÇEVİRDİK! 
Bilgi ve teknoloji bize yol gösterdi. Erken yattık, erken kalktık. Her zaman çok çalışırdık, daha çok çalıştık. Sizi gözlemledik, dinledik, anladık. Tasarımdan üretime her aşamada işleyen usta eller, her bir Lova’yı ustalık eseri olarak yorumladı. 


KİŞİYE ÖZEL SEÇENEKLER ÜRETTİK, 
Beklentilerin ötesine geçtik. Yatak ve uyku ürünleri dünyasında yerleşik alışkanlıkları sarsıp, kuralları yeniden yazdık. Sonuçta farkımızı bir kez daha ortaya koyduk... Ustalığımızı konuşturduk. 

YAŞAM KALİTESİ İÇİN ÖNCE UYKU KALİTESİ DEDİK! 
Bu yüzden vücut ortopedinize odaklanıp, size en doğal ve sağlıklı uyku ortamlarını sunduk. Hayatınızın üçte birini geçireceğiniz Lova yataklarda en son uyku teknolojilerine yer verdik.
 

Son güncelleme tarihi: 11 Nisan 2019 04:36

Yatırım Bütçesi

180.000 - 0 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

160

Bayi/Franchise Adedi

5

Sağladığı İstihdam

610

Ortalama Kâr Oranı

%40

Bayi/Franchise Hedefi

2019 yılı için 15 yeni franchise

Sektör

Mobilya/Yatak/Beyaz Tekstil

Kuruluş Yılı

2018

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Lova Sleep