Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Madam Teresa

Yatırım Bütçesi:
Min:2.000.000 - Max:10.000.000 tl

Home & More Madam Teresa markamız 20 Yıldır süregelen ticaret hayatımızda Ev Dekorasyon,Ev Tekstil ve Züccaciye alanlarında hizmet vermeyi hedefleyerek açtığımız konsept mağazamızla kurumsal yapıda ilerlemeyi hedefleyen bir anlayışla kurulmuştur. Sahibi olduğumuz markamız için bizlere inanan, güvenen, katkıda bulunan tüm paydaşlarımıza, Home & More Madam Teresa adına teşekkürlerimizi sunarız.

Genlerimizde bulunan girişimci ruh, yenilikçi donanım ve uygulama kabiliyetlerimizle her alanda büyük avantajlara sahibiz. Bu avantajları geleceğe dönük olarak en verimli şekilde kullanabilmek için organizasyonumuzu, yetenek havuzumuzu, altyapı ve sistem yatırımlarımızı doğru planlamalarla daha da geliştireceğiz.

Home & More Madam Teresa kendi üretimimiz olan ürünlerle hem de tedarikçilerimizle birlikte ekonomik maliyetlerle iş yeri sahibi olmak isteyenlere bir fırsat olmuştur. Yüksek kar marjı sayesinde doğru bir yatırım haline getirdiğimiz mağazalarımızı anahtar teslim kurulum paketlerimizle kısa bir sürede kurulumunu yapabilmekteyiz. Herhangi bir isim hakkı, tabela vs. adı altında ekstra bir ücret talep etmemekteyiz. Cirodan veya kardan herhangi bir pay almamaktayız.

İşinde  ve alanlarında uzman ekibimizle mağaza yeri tespitinden başlayarak bütün açılış süreçlerini ve açılış sonrası mağazanın işletilmesi dahil tüm detaylarla ilgilenmekteyiz.eğitim sürecimiz bittikten sonra düzenli ziyaretlerimizle 7/24 online desteğimiz devam etmektedir.Yaşadığı mekâna kendi imzasını atmak isteyenlere, yüzlerce seçenek arasından kendine en uygun kombini yapmasını, evinin enerjisini arttırarak özgün bir ruha dönüştürmesini vaat ediyoruz

Son güncelleme tarihi: 27 Mart 2024 10:28

Yatırım Bütçesi

2.000.000 - 10.000.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

5

Bayi/Franchise Adedi

12

Ortalama Kâr Oranı

%70

Kârdan Alınan Pay

%0

Bayi/Franchise Hedefi

2024 yılı içerisinde 450 yeni franchise

Sektör

Ev Dekorasyon/Ev Tekstil/Züccaciye

Kuruluş Yılı

2018

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Madam Teresa