Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Mathnasium

Yatırım Bütçesi:
Min:500.000 - Max:1.500.000 dolar

Dünya genelinde 1.000'den fazla bayiyle hizmet veren Mathnasium, en hızlı büyüyen franchise şirketlerinden biridir. Türkiye'ya özel Master Franchisor olmak için ülke çapında geçerli lisansa sahip olun.

Dünya genelinde 1.000'den fazla bayiyle hizmet veren Mathnasium, franchising alanında en hızlı büyüyen şirketlerinden biridir. Master Franchisor hakları için Türkiye'da geçerli yalnızca bir lisans vereceğiz.

Türkiye'da yönetim için gerekli kuruluş ücretleri ve işletme sermayesi toplam yaklaşık 850.000 USD'dir. Türkiye'nın en az 60 bayiye ev sahipliği yapacağını tahmin ediyoruz. Türkiye'daki Mathnasium Master Franchisor, satılan her bir franchise için başlangıç ücreti tahsil edecek ve her bir franchise için devam eden telif ücretleri alacaktır. 'lar mevcut temel sistemlerimizi ve altyapımızı kullanarak, franchising alan işletmelerine eğitim ve destek verecektir.

Gerçekten eşsiz bir fırsat sunuyoruz: Zamanımızın en başarılı franchise'larından birine özel ülke çapında franchise hakları. Büyüyen markamızın gücünü benimseyecek ve Türkiye'daki binlerce çocuğun hayatını değiştirecek, kararlı ve tutkulu bir girişimci arıyoruz. Sadece bir lisans vereceğiz; sizin olabilir mi?

MADDELER HALİNDE FORM
•    Mathnasium 1.000 adet bayiye sahip olan ve giderek büyüyen Mathnasium, dünyanın en hızlı büyüyen franchise şirketlerinden biridir ve çocuklar için matematik eğitimi işinde liderdir.
•    Mathnasium'un Türkiye'ya özel Master Franchisor'ı olmak için ülke çapında geçerli lisansa sahip olun.
•    Master Franchisor, satılan her bir franchise için başlangıç ücreti tahsil edecek ve her bir franchise için devam eden telif ücretleri alacaktır.
•    Türkiye'nın en az 60 adet Mathnasium Merkezi için tahmini piyasa potansiyeli bulunmakta.
•    Türkiye'da yönetim için gerekli kuruluş ücretleri ve işletme sermayesi toplam yaklaşık 850.000 USD'dir.
•    Başlangıçta ve Mathnasium franchise ilişkiniz boyunca kapsamlı eğitim ve iş geliştirme desteği verilir.
•    Bütün bunlar arasında en iyisi de iş ortağımızın Türkiye'daki on binlerce çocuğun hayatını iyi yönde değiştirecek matematik eğitimi verecek olmasıdır.
YATIRIMCI PROFİLİ: Özellikle tepeden tırnağa güçlü markalı bir iş kurma becerisine ve girişimci zekasına sahip yatırımcılarla ilgileniyoruz. Genel Merkez'den kapsamlı desteğin yanı sıra doğru iş ortağının kişisel yeniliklerini ve dehasını projeye entegre etmesi için büyük bir özgürlük de sunacağız. Yeni franchise geliştiricilerinin projeye katılım ve eğitim süreci, 15 yılı aşkın tecrübeyle özenle düzenlenmiş ve mükemmelleştirilmiştir. Proje büyük bir sadakat ve bağlılık gerektirse de bu yolculuğun her bir adımı, pek çok uzman franchise geliştirme ekibi üyemiz tarafından desteklenecek ve teşvik edilecektir.

YATIRIMCI PROFİLİ ÖZETİ: Özellikle tepeden tırnağa güçlü markalı bir iş kurma becerisine ve girişimci zekasına sahip yatırımcılarla ilgileniyoruz.

EĞİTİM:
Size franchise satışı sürecini ve bunlara nasıl destek sağlayacağınızı öğreteceğiz. İşe kendi başınıza nasıl Mathnasium Learning Center işleteceğinizi göstererek başlayacağız. İşletmenizi kurmak için araç takımımızı nasıl kullanacağınızı öğreneceksiniz. Pazarlama, müşteri adayı yönetimi, eğitim ve müşteri ilişkileri yönetimi konularının yanı sıra özel müfredat programımız, Mathnasium Method™ işlenecektir.

DESTEK:
İşletmenizi sürdürmek ve büyütmek için işletme danışmanlığından yıllık kongrelere kadar ihtiyacınız olan tüm destek verilecektir. Pazarlama ve iş geliştirme ihtiyaçlarınızı desteklemek için merkezi destek ekibimiz hazır bulunur.

NEDEN İŞE YARAR:
Okul sonrası matematik eğitimindeki talep, tüm zamanların zirvesindedir ancak rekabet sonuç vermemektedir.

Diğerlerinin yöntemleri neden başarısız olur? Çünkü Mathnasium'un aksine diğer şirketler, çocuklara matematiği "anlamanın" uzun vadeli çözümlerini öğretmiyorlar. Çoğunlukla tekrar, ezber ve hızlandırma ile kısa vadeli çözümler peşinde oluyorlar. Sadece işe yarayan bir öğrenme çözümü sunarak piyasada hızlıca büyüdük.

Ebeveynler bize sürekli olarak şunları şöylüyor: "Mathnasium'la tanışana kadar özel öğretmenler, çevrimiçi kurslar ve başka okullar denedik ama hiçbiri gerçekten işe yaramadı...".

Büyümemiz çoğunluka, gerçekten işe yarayan bir öğrenme çözümü bulunduğunun haberleri ağızdan ağıza yayıldıklça gerçekleşti.

BAŞARININ KANITI:
Aldığımız onay ve takdir miktarından onur duyuyoruz.

Franchise Business Review'un 2018 anketi bizi, franchising alan işletme memnuniyetinde %90'lık dilimde görüyor. Forbes ve Entrepreneur, dünyanın piyasaya en hakim franchise markalarının yanında bizi ilk %10'a koymaya devam ediyor.

Müşteri memnuniyeti ve kalıcılığı oranımız benzersizdir. Ayırca ekibimizde oldukça tecrübeli iş geliştirme, eğitim ve pazarlama desteğine sahibiz. Bu tecrübe, son 8 yıldır her yıl çift haneli kâr artışıyla kendini kanıtlamıştır.

Kurucularımız ve Ekip Üyelerimiz arasında, yenilikleri ve tutkularıyla bizi matematik eğitiminde lider yapan sektörün önde gelen akademisyenleri ve iş liderleri bulunmaktadır.

TALEP:
Okul sonrası matematik eğitimindeki talep, tüm zamanların zirvesindedir. Küresel olarak, özel ders piyasasının 2022 yılına kadar 100 milyar doları aşacağı öngörülüyor. Mathnasium, dünya genelinde 1000'den fazla bayisiyle bu talebi karşılamak için hızla büyüyor.

ÖDÜLLER:
Entrepreneur Magazine's 2019 Franchise 500'ün ilk %10'luk diliminde yer almaktan ve Forbes 2018 Best Franchises to Buy list'in 3. sırasında bulunmaktan gurur duyuyoruz.

Forbes 2019'da Franchise verme kategorisinde 2.lik ödülüne layık görüldü.
 

Mathnasiun International Franchise Brochure

Son güncelleme tarihi: 30 Eylül 2019 03:21

Yatırım Bütçesi

500.000 - 1.500.000 dolar

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

1000

Bayi/Franchise Hedefi

2019 yılı için 60 yeni franchise

Sektör

Eğitim

Kuruluş Yılı

2002

Merkez Ülkesi

Belirtilmemiş

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Mathnasium