Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Meat Burger Gurme Mutfak

Yatırım Bütçesi:
Min:1.800.000 - Max:2.500.000 tl

Herkesin Tatmasını Hedefliyoruz !
Markamızın 6 yıllık istikrarlı başarısı kullanmış olduğu Etlerin Balıkesir yöresinden taptaze, Sebzelerini günlük tarladan yemeklerimize sunan ve tüm malzemelerin en iyisini seçip fiyat performans ile harmanlandığında Müşterilerin  mutlu olduğu Restorandır. 

Biz en iyi Burgerlerimizin yanında Steak Ürünlerimiz, Çıtır Tavuklarımız, İtalyan Lezzetli Makarnalarımız, Jumbo boy Salatalarımız, Tava yemeklerimiz, Şefin Gurme Lezzetleri ve Diyet yemeklerimiz ile Geniş kitlelere ulaşıyoruz.

%100 Müşteri Memnuniyeti  Restorancılık ve Paket servis uzmanlığı şirket kurucusunun ÇEYREK ASIRLIK tecrübesi ile her daim Güleryüzlü Hizmet ve Çalışanlar, Kaliteli Ürün, Karlı ve Hızlı bir Yatırımın Dönüşü ile birlikte Kazanalım.

Meat Burger Gurme Mutfak  Franchising girişimcilere sürekli olarak gelişen ve yenilenen ekibiyle Lokasyon analizi, Personel Eğitimleri, Pazarlama çalışmaları Satış Karşılama ve Satış arttırma teknikleri, Düşük gıda maliyetleri,  Yüksek Kazanc, Açılış ve Açılış sonrası sürekli tam destek ile KAZAN-KAZAN mantığını tamamen hedefleyen ve bu yönde Girişimcilere yüksek kazanç sağlamayı ve Eğlenceli keyifli karlı bir Franchising Modelidir.

Son güncelleme tarihi: 04 Aralık 2023 05:05

Yatırım Bütçesi

1.800.000 - 2.500.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

5

Ortalama Kâr Oranı

%15 - %25

Kârdan Alınan Pay

%4(Brüt Cirodan)

Bayi/Franchise Hedefi

2023 yılı için 100 yeni franchise

Sektör

Gıda / Fast Food

Kuruluş Yılı

2017

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Meat Burger Gurme Mutfak