Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Megatech

Yatırım Bütçesi:
Min:500.000 - Max:1.000.000 tl

2003 yılında ankarada kurulmuş olan markamızı her geçen gün yeniliği ve teknolojiyi takip ederek büyüttük , ithalat ile başlayan serüvenimize kendi bünyemiz içinde yerli üretim yaparak büyümeye devam ediyoruz ve şuan türkiye genelinde 8 şehirde bayilik oluşturduk.
Franchise modelini anlatan açıklama metni : tamamını kendi bünyemizde üretim yaptığımız megatech telefon aksesuarları ürünlerini satabilecek bölge ve bayi sayısını artırmak.

Vizyonumuz

Rekabetçi yapısını iyi niyet ve insan ilişkileri temelinde değerlendiren bir firma olarak yola çıkmış bulunuyoruz., yenilikçi yapısını kemikleşmiş kalite standart politikasıyla uyum içinde yürütmeyi başarmış bir firmadır Megatech.  Son zamanlarda Markalaşma çalışmalarıyla bir adım daha öne çıkmış bulunuyoruz.

Değişen ve gelişen iletişim teknolojilerinde müşteri odaklı ve kaliteli hizmet vermek, öncelerimiz arasında yer almaktadır.  Gelişmiş, modern, yenilikçi bir sisteme sahip firmamız bölgenin sektörel bazdaki tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek tecrübe imkan ve kapasiteye sahiptir.

Müşteri portföyünü sürekli çoğaltan,  ürün yelpazesini kalite bazında yenileyen firma, ticaret ahlakını her şeyin üstünde tutarak ilerlemeye devam etmektedir.  

Müşteri memnuniyetinin her şeyden önce geldiği bilinci ile,kaliteden ödün vermeden,farklı ürün çeşitleri ve zengin hizmet ağıyla tüm müşterilerimize zamanında ulaşmaktır.Bu ilkeyi temel amaç haline getiren firmamız,çalışmalarına bu yönde devam etmektedir.

Firmamız 2003 yılında “MEGA” adıyla,gsm sektörünün aksesuar ihtiyacını karşılamak amacı ile kurulmuştur.Kısa sürede sektörde yerini almış ve patentli ürünleriyle adından söz ettirir hale gelmiştir.MEGATECH markası 2006 yılında tescil edilmiş ve sektöre alternatif ürünler kazandırmıştır. MEGATECH cep telefonu aksesuarları olarak kurulduğumuz günden bu yana,  tek ilkemiz siz değerli müşterilerimize kaliteli ve ekonomik cep telefonu aksesuarları sunmaktır. Piyasada tekel olma politikasını her zaman yanlış bulan firma, rekabet ortamını kaliteden ödün vermeden müşterilerin avantajına çevirmeyi başarmıştır.

Son güncelleme tarihi: 07 Nisan 2023 03:27

Yatırım Bütçesi

500.000 - 1.000.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

3

Bayi/Franchise Adedi

8

Ortalama Kâr Oranı

%23

Kârdan Alınan Pay

Alınmıyor

Bayi/Franchise Hedefi

2022 yılı için 30 yeni franchise

Sektör

Elektrik/Elektronik

Kuruluş Yılı

2017

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Megatech