Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Mondi Mobilya

Yatırım Bütçesi:
Min:150.000 - Max:300.000 tl

1993 yılından beri mobilya sektöründe üst düzey hizmet veren Mondi, tecrübesiyle sektörde önemli bir yere sahiptir. Son yıllarda istikrarlı olarak her yıl büyüme kaydeden Mondi, oturma gruplarından yemek odalarına, yatak bazadan ev tekstili ürünlerine, yatak odasından bebek odasına ve halıya bir evin tüm mobilya ihtiyaçlarını uluslararası kalite standartlarında üretmektedir. Ürettiği ürünleri 300’ü aşkın satış noktasında tüketicileriyle buluşturan Mondi, en çok tercih edilen ve sevilen mobilya markaları arasında yer almaktadır.

“Evini Mondile, hayatı yenile” sloganıyla yoluna devam eden Mondi,  ev dekorasyonu için kaliteli, trendlere hakim, yenilikçi, şık ve ekonomik çözümler sunmaktadır. Mondi, yüksek teknoloji ürünü, insan sağlığına dost, fonksiyonel, estetik, zarif ve dekoratif ürünlerle sadece günümüz trendlerine değil geleceğin mobilya modasına da yön vermektedir.

Mutlak müşteri memnuniyetini temel prensiplerinden biri olarak kabul eden Mondi, sürekli kendini yenileyen firma profili, rekabetçi kampanyaları, satış öncesi ve sonrası sağlanan müşteri memnuniyetiyle tüketicilerin gönlünde yer etmiş bir marka olarak dikkat çekmektedir.

Ürün ve hizmet kalitesini sürekli geliştiren Mondi’nin başarı grafiği günden güne artmaktadır. Yurt içi pazarda istikrarlı büyüme gerçekleştiren Mondi mobilya, yurtdışı pazarında da varlığını her yıl daha fazla hissettirerek başta ABD, Almanya, İtalya, İngiltere olmak üzere 60’a yakın ülkeye ihracat gerçekleştirmekte ve yurt dışı pazar payını gün geçtikçe artırmaktadır.

Açılan yeni mağazaları, hizmet kalitesindeki artışı, sürekli yenilenen ürün gamı ve çeşitliliğiyle Mondi, mobilya pazarında yeniliklerin öncüsü olmayı hedeflemektedir. Mevcut üretim tesislerinde modernizasyon ve makine parkı açısından yenileme, genişletme, yeni model ve ürün çeşitliği için ARGE çalışmalarıyla yenilikçi marka profilini ortaya koymaktadır. Mondi yeni yatırımlarını art arda hayata geçirerek mobilya sektöründeki yerini sağlamlaştırmaktadır.

Son güncelleme tarihi: 09 Şubat 2019 12:08

Yatırım Bütçesi

150.000 - 300.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

445

Bayi/Franchise Hedefi

2019 yılı için 100 yeni franchise

Sektör

Mobilya

Kuruluş Yılı

1993

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Mondi Mobilya