Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

ONE TACOS

Yatırım Bütçesi:
Min:4.000.000 - Max:6.000.000 tl

Fransız Tacos’un Türkiye’deki yeni adresi One Tacos, en kaliteli malzemeleri, artisan soslarla harmanlayarak her lokmada "sonsuz lezzet" vadediyor. Geleneksel Meksika lezzetlerini Fransız dokunuşuyla bir araya getiren ve son zamanlarda dünyada popülaritesi hızla artan Fransız Tacos’unun eşsiz bir yorumu olan One Tacos, hem taze hem de doyurucu ürünleriyle öne çıkmaktadır. Kekikli tavuk, chicken tenders, kaburgalı et ve hot dog gibi tatlar, kendi üretimimiz olan soslar ve eşlikçi sebzelerle birleştirerek, ister tortilla arasında çıtır çıtır, ister daha hafif bir seçenek olarak box’larda misafirlerimizin beğenisine sunuluyor. 

Sektörde lider diğer markalarımız sayesinde uzun yıllara dayanan mutfak ve gıda sektöründeki engin tecrübemiz, bize yalnızca kaliteli ürünler sunmanın ötesinde, dünyaca sevilen lezzetleri yerel damak zevkimizle harmanlama yeteneği kazandırdı. Bu birikimimiz sayesinde, dünya çapında popüler olan Fransız Tacos’unu kendi kültürümüze ve damak tadımıza ustalıkla uyarlayarak eşsiz tatlar yarattık. Her detayı titizlikle planlayarak; malzemelerimizin tazeliği, soslarımızın özgünlüğü ve sunumumuzdaki özenle, misafirlerimize unutulmaz lezzet deneyimleri yaşatıyoruz.

One Tacos olarak hızlı bir şekilde servis edilen ürünlerimizle hem restoranlarımızda hem de paket servis seçenekleriyle tazelikten ödün vermeden hizmet sunmaktayız. 

Markamızın simgesi olan Eyfel Kulesi, Fransa’dan gelen bu özel lezzeti simgeler.

One Tacos markası, SR Holding bünyesindeki markalardan biridir ve Fransız Tacos alanında lider marka olma hedefiyle yola çıkmıştır. Küresel sistemleri kullanarak dünyaya entegre olma konusunda gerekli teknik ve işletme uygulamalarını kullanır.

Franchising uygulamalarımızla karlı bir ekosistem sunarak, sisteme katılım sağlamaktayız. One Tacos, alt kiralama yöntemlerini benimseyerek hem markanın standartlarını hem de iş ortaklarının önceliklerini güvence altına alır. Bilgi işlem alt yapımız, tıpkı diğer markalarımız gibi bizleri dünyanın dört bir yanında hizmet verebilecek konuma getirmiştir.

Küresel markalaşma kültürü prensibi ile uygun mekanların bulunmasından mimari konseptin tasarlanmasına kadar geçen her süreç, merkez ofis tarafından yürütülür. Ayrıca bayinin ihtiyaç duyduğu alanlara ek olarak pazarlama, operasyon, insan kaynakları ve finans eğitimleri konusunda her zaman destek sağlanır.

Ürünlerimiz tek merkezden tüm restoranlara aynı kalite ve uluslararası taşımacılık standartlarında ulaştırılır.  Bağımsız denetçilerimiz, lojistikten restoran servis ve hijyen kurallarına kadar tüm süreçleri denetler.
 

Son güncelleme tarihi: 16 Ekim 2024 02:29

Yatırım Bütçesi

4.000.000 - 6.000.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

3

Bayi/Franchise Adedi

15

Ortalama Kâr Oranı

%15-%40

Kârdan Alınan Pay

%6

Bayi/Franchise Hedefi

2025 yılı sonuna kadar 100 yeni franchise

Sektör

Gıda

Kuruluş Yılı

2013

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

ONE TACOS