Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Oskar Pastaneleri

Yatırım Bütçesi:
Min:250.000 - Max:500.000 tl

Oskar Pastacılık 1975 yılında Ankara’da kurulmuştur. Sektörde, uzun yıllarda oluşan bilgi birikimine sahip olan firmamız, hizmet ürettiği yıllar içinde hizmet ve ürün kalitesi ile sektörün bilinen ve tercih edilen markası olmuştur. Ankara ili Etlik semtinde bulunan üretim merkezinde, başta pasta olmak üzere, sütlü tatlı, unlu mamuller, börek çeşitleri ve şerbetli tatlı üretimi yapılmaktadır. Güçlü altyapı, dağıtım ağı, eğitimli personeli ve donanımlı araçları ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak üretim ve hizmetlerini gerçekleştirmektedir.

Oskar Pastacılık müşteri odaklı bir firma kültürüne sahip, uzun yıllar hizmet ve ürün üretme isteğinde olan ve sürdürülebilirliğe yatırım yapan bir firmadır. Firmamızın müşteri hizmetleri departmanı, müşteri anketleri yaparak, istek ve beklentiler doğrultusunda çalışmalarına yön vermektedir.
2001 Yılından itibaren büyüme atağına geçen firmamız, Cafe&Bistro konsepti olan Oskar 1975 markası ile öncelikle İç Anadolu bölgesine ve sonrasında bütün ülkeye ürün ve hizmet üretmek hedefindedir. Firmamız, yatırımcılar tarafından yoğun şekilde gelen Franchise taleplerini, alt yapı yatırımlarının tamamladığı 2006 Yılından itibaren Oskar 1975 markası ile değerlendirmeye başlamıştır. Firmamız, her sene franchise sistemine 2 ile 4 yeni şube katılımını hedefleyerek, sistemin ve sürdürülebilirliğin kontrol edilebilir olmasını önemsemektedir.

Firmamız, master franchise sözleşmesi imzalanmış ve 2017 yılı içinde ilk şubesi açılması hedeflenen, yurt dışına açılma ve uluslararası franchise zincirleri içinde marka bilinirliğini artırma yolunda emin adımlar ile yürümektedir.
 

Son güncelleme tarihi: 31 Ocak 2019 04:33

Yatırım Bütçesi

250.000 - 500.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

2

Bayi/Franchise Adedi

5

Ortalama Kâr Oranı

%40

Kârdan Alınan Pay

Alınmıyor

Bayi/Franchise Hedefi

2019 yılı için 20 yeni franchise

Sektör

Cafe / Tatlı / Pasta

Kuruluş Yılı

1975

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Oskar Pastaneleri