Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Panama Coffee

Yatırım Bütçesi:
Min:3.500.000 - Max:7.500.000 tl

Panama Coffee, İbrahimiye ve Yılmaz ailesine başlı Kas Grup tarafından kurulmuştur. Panama Coffee %100 yerli sermayedir. Kule vinç sektöründe Raimondi markası ile yurt içi ve yurt dışı faaliyet gösteren aynı zamanda restoran işletmeciliği alanında 17 yıldan fazla bir süredir birçok kol üzerinde faaliyet göstermiş ve günümüz modern kahveciliğini ilke edinmiştir. "Now have" ile en doğru konsept kahve kalitesini ve fiyat politikasını benimseyerek sektöre yön veren bir marka olmuştur.

Hedefleri; insanlara, kahve severlere ve topluluklara doğru kahveyi, doğru fiyat ve doğru politikayla sunmayı ilke edinmiştir. Aynı zamanda gereksiz fahiş fiyatlardan kaçınmayı da hedeflemektedir. Bünyesinde kahve üzerine uzmanlaşmış birçok nitelikli çalışanı barındırmayı prensip haline getiren bir marka olmuştur.

PANAMA daha çok take/away ağırlıklı bir markadır. Bu nedenle, müşteri trafiğinin yoğun olduğu bölgeler tercih edilmelidir. Ayrıca okullara (orta, liste, üniversite vb.) yakınlığı olan yerlerde tercih sebebi olabilir. Fakat, lokasyon seçiminde kira maliyetleri unutulmamalıdır. Önünden potansiyel tüketici geçen her nokta alternatif bir PANAMA noktası olabilir.

Son güncelleme tarihi: 11 Haziran 2024 10:53

Yatırım Bütçesi

3.500.000 - 7.500.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

18

Ortalama Kâr Oranı

%35

Kârdan Alınan Pay

Ciro Primi %4

Bayi/Franchise Hedefi

2024 yılı için 200 yeni franchise

Sektör

Cafe/ İçecek/Coffee/Kahve

Kuruluş Yılı

2023

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

PanamaCoffee