Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Pide by Pide

Yatırım Bütçesi:
Min:500.000 - Max:500.000 tl

PidebyPide Türkiye’nin her yerinde franchise/bayilik ile büyümeye devam ediyor. Türk mutfağının yöresel yemeği pidenin hızlı ve doyurucu halini sunan PidebyPide, büyüme stratejisi kapsamında kapılarını franchise adayları için açıyor.

Türkiye genelinde 21 şube ile hizmet veren PidebyPide’nin lezzet yolculuğu devam ediyor. Müşterileriyle buluştuğu günden bu yana kalitesinden ödün vermeyen PidebyPide, hizmete giren yeni restoranları ile lezzet ağını genişletiyor. Leziz pideleri ile öne çıkan ve menülerinin çeşitliliği ile göz dolduran PidebyPide, büyüme stratejisi kapsamında kapılarını franchise adaylarına açıyor.

İşin hamurunda kazanç var

Önümüzdeki dönemde Türkiye’nin dört bir köşesinde büyümeyi planlayan PidebyPide, girişimciler için pek çok cazip fırsat sunuyor.

Kendi işini kurmak isteyen, kısa sürede karlı bir yatırım fırsatı arayan, gelişimin bir parçası olmak isteyen girişimciler için kurulan PidebyPide Franchise Modeli, Baydöner ve Bursa İshakbey markalarının da sahibi olan Apaz Holding güvencesiyle girişimcilere karlı bir yatırım ve kazanç imkanı tanıyor.

Pidenin lezzetli ve doyurucu hali PidebyPide’de

Lezzetli menüleri ile pide severlerin yeni adresi PidebyPide, Türk mutfağının yöresel yemeği pidenin hızlı ve doyurucu halini sunuyor. Müşterileriyle buluştuğu günden bu yana kalitesinden ödün vermeyen PidebyPide, taze taze hazırlanıp pişirilen ürünleri ve fırından yeni çıkmış çıtır çıtır, incecik hamuruyla konuklarına enfes bir tat sunuyor.

Geleneksel Türk mutfağı dendiğinde akla gelen ilk yemeklerden pide, lezzetli ve doyurucu haliyle PidebyPide şubelerinde servis ediliyor. PidebyPide’nin damakta iz bırakan menüsünde patatesli, ıspanaklı, kaşarlı, tavuklu, kıymalı, kuşbaşılı, sucuklu kaşarlı, kavurmalı, 3’lü karışık ve 5’li karışık pide seçenekleri yer alıyor. PidebyPide, pide lezzetini künefe ve by bomba tatlıları ile tamamlıyor.

PidebyPide’nin bol malzemeli ürünleri, marifetli ustalar tarafından herkes doya doya yesin diye hazırlanıyor. Türkiye genelinde 32 şube ile hizmet veren PidebyPide, lezzet yolculuğuna önümüzdeki dönemde Türkiye’nin her köşesinde devam etmeyi planlıyor.

Son güncelleme tarihi: 11 Aralık 2019 02:42

Yatırım Bütçesi

500.000 - 500.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

32

Ortalama Kâr Oranı

Mağaza yönetme, maliyet kontrollerine göre değişebilir.

Bayi/Franchise Hedefi

300 yeni franchise

Sektör

Fast Food

Kuruluş Yılı

2018

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Pide by Pide