Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Pınar Bent Gelinlik

Yatırım Bütçesi:
Min:0 - Max:0 tl

Amacımız:
Özgün Pınar Bent tasarımlarını ulaşılabilir fiyatlar ile sunmak, hayatlarının bu özel ve önemli gününde %100 memnun ve mutlu gelinler yaratmaktır.

Hedefimiz:
Pınar Bent markasını bayiler açarak Türkiye’ye yaymak, dünyaya açılmak üzere Fransa ve Hollanda ile atılmış olan adımları yaygınlaştırarak yurt dışında da büyümektir.

Hikayemiz:
2010 yılında İstanbul Fatih’teki atölyesinde özel tasarım gelinlikler üreterek yola çıkan Pınar Bent;  2013 yılında atölye ve mağazasını İstanbul Levent’e taşımıştır. Kısa zamanda tanınan markanın ürünleri şu an Türkiye’nin birçok ilinde, Ortadoğu ve Avrupa’da birçok ülkede satılmaktadır. Yurt dışında Bayi açarak büyüme planları içerisinde, Fransa Paris ve Hollanda Rotterdam mağazaları hizmete girmiştir.
Pınar Bent, fark yaratan haute couture tasarımlarla güçlü bir marka haline gelmiş; dünyanın önde gelen moda tasarımcılarının bulunduğu organizasyonlarda ülkemizi temsil etmiştir. “Yılın En Trend Gelinlikçisi” ve daha birçok ödülün sahibi olan Pınar Bent sektörün en önde gelen tasarımcılarındandır.

Hizmetlerimiz:
Her tarza ve vücut tipine uygun, güncel trendleri yansıtan, özgün koleksiyonlarımızda, güçlü ve estetik bir duruşa sahip olmak isteyen gelin adayları için; gösterişli ve kabarık gelinliklerin yanında sade gelinlikler ve zarif dokunuşlarla modern hava katılan düz kesim modeller de yer almaktadır. Yalnızca gelinlik değil, düğün öncesi söz, nişan, kına gecesi gibi davetler için nişanlık, bindallı, kaftan ve abiye kıyafetler de tasarlıyoruz.

Bayilik / Franchise Modeli:
Bayilik verilecek mağazanın inşaat ve tasarımı “Pınar Bent Gelinlik Mağaza Kurumsal Kimlik ve Görsel Konsepti” ne uygun olacaktır. İnşaat istenirse, Bayi tarafından gerçekleştirilebilir. Koleksiyon mağazaya özel olarak belirlenecek,  açılıştan önce üretilerek Bayi’ye teslim edilecektir.

Yer seçiminden, tasarıma, eğitimden, pazarlama ve tanıtıma kadar her türlü destek düzenli ve sürekli şekilde Şirket tarafından Bayiye verilecektir. 
 

Son güncelleme tarihi: 07 Ağustos 2023 05:30

Yatırım Bütçesi

0 - 0 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

3

Ortalama Kâr Oranı

Görüşme sürecinde belirlenecek

Kârdan Alınan Pay

Alınmıyor

Bayi/Franchise Hedefi

2024 yılı sonuna kadar yurtiçi 15, yurtdışı 5 yeni franchise

Sektör

Gelinlik / Mağaza

Kuruluş Yılı

2005

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Pınar Bent Gelinlik