Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Rayess Çikolata Dünyası

Yatırım Bütçesi:
Min:650.000 - Max:3.000.000 tl

Rayess Çikolata 2017 yılında Bolu’da çikolata uzmanlarının rehberliğinde çikolata üretimine başlayan butik çikolata markasıdır. Kaliteli ve eşsiz lezzetteki çikolatalarının namı zamanla Bolu dışına taşan Rayess Çikolata, doğal ve taze Türk lezzetlerini gerçek Belçika çikolatası ve saf kakao yağı ile birleştirerek mucize niteliğinde ürünlerini sizlere sunuyor. Tecrübeli bir ustanın tarifi ile ortaya çıkan bu lezzet ,Çikolata severlerin vazgeçilmezi haline geliyor. Üretime butik çikolata olarak başlayan Rayess Çikolata, 2017 kışında sizlerin kalplerini ısıtacak yeni lezzetler arayışına başladı.

Yüksek gıda güvenliği ve kalite standartlarında üretim yapan bir çikolata fabrikasına dönüşen Rayess, Portföyünde; dolgulu, madlen, tablet, beyoğlu, roche ,draje ve yaprak çikolata gibi kategorilerde ürünlere sahiptir.

Doğanın en basit temsili gibi olan yaprak şeklini çikolatalarımızla yeniden biçimlendirdik.
İyi çikolatanın herkesin hakkı olduğunu düşünerek sizlere en iyisini sunuyoruz .

Mutluluğun yeni şekli Rayess Çikolata…

Markamız kurumsal bir sistemle ve teknolojik entegrasyonlar ile birlikte hizmet sunmakta olup, ürün çeşitliliği ve sunum anlamında diğer tüm rakiplerinden ayrılmaktadır. Rayess Çikolata Markamız, sürdürülebilir iş ve kazanç modeli  için sürekli  ar-ge çalışmaları yapıp, üretim ve hizmet tekniğini geliştirrme, maliyet düşürme, yatırım azaltma, verim yükseltme, kalite artırma, müşteri beklentilerini  saptama, müşteri memnuniyetini sağlama çalışmalarını gerçekleştirmektedir.

Son güncelleme tarihi: 07 Nisan 2023 03:20

Yatırım Bütçesi

650.000 - 3.000.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

6

Bayi/Franchise Adedi

2

Ortalama Kâr Oranı

%40

Kârdan Alınan Pay

Alınmıyor

Bayi/Franchise Hedefi

2022 yılı için 20 yeni franchise

Sektör

Cafe/Tatlı/Pasta

Kuruluş Yılı

2017

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Rayess Çikolata Dünyası