Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Realtyplus

Yatırım Bütçesi:
Min:20.000 - Max:70.000 tl

Realtyplus, yenilikçi bir uluslararası emlak pazarlama ağıdır. Realtyplus 2001 yılında İspanya'da doğdu, bir franchise şirketi oldu,  2016'da ağ ve 2018'de uluslararası genişlemesine başladı. Şu anda 19 ülkede mevcut olan Realtyplus, hizmetlerini her türlü gayrimenkul pazarlaması ve yönetimine odaklamıştır. 

Realtyplus'ı diğerlerinden ayıran nedir?
Global işbirlikçi emlak ağı: 
 Farklı olmanın birçok yolu vardır, ancak farklı olarak yaptığınız her şeye değer katmak kolay bir iş değildir. Realtyplus,  temsilcilerine onların birer lider emlakçı olmalarını sağlayacak bir dizi araç ve hizmet sunmaktadır.  
Realtyplus olmak için 12 neden:
1. Üst düzey eğitim:  Her pozisyon için özel eğitim: Temsilciler, Yöneticiler, Koordinatörler,  Ekip Liderleri, Destek Personeli, Asistanlar... 
2. Başarılı çalışma metodolojisi: İlgi çekmeye ve sadakate odaklanan özel çalışma ve organizasyon sistemi, eksiksiz ve kaliteli gayrimenkul hizmetlerine dayalı müşteri portföyü. 
3. En son teknoloji Emlak Ofisi Yönetimi: Temsilcinin tüm ticari işlerinin yönetimi. İletişim araçları. Özel araçlar (kiralamalar, değerlemeler, uzaktan çalışma, ...)
4. Modern marka imajı.  Çevrimiçi ve çevrimdışı pazarlama. 
5. Komple işbirliği sistemi. Emlak dünyasının sınırları yoktur, müşterilerimiz de öyle. İşbirlikçi çalışma sistemimiz sayesinde herkese (yerel, ulusal ve uluslararası müşteri) her türlü hizmeti sunabilirsiniz.  
6. Gerçek esneklik. Tüm müşterilerimizin ihtiyaçlarına uyum sağlayan birkaç franchise modelimiz var. (Silver, Iron ve Quartz...) Franchise alanlar herhangi bir zamanda bir modelden diğerine geçiş yapabilirler.
7. Geniş gayrimenkul portföyü.  İlk günden itibaren pazarlamak için elinizin altında binlerce gayrimenkule sahip olursunuz. Gayrımenkullerinin pazarlanması  için gruplarla anlaşmalar. 
8. İlk günden Geniş alıcı portföyü.  Temsil ettiğiniz mülkleri pazarlayabileceğiniz ulusal ve uluslararası yatırımcılar. 
9. Yoğun pazarlama. Realtyplus pazarlama departmanı kampanyalar, iş şablonları, dosyalar, el ilanları, çevrimiçi pazarlama, müşteri edinme araçları, mülkleri yayınlamak için otomatik bağlantılar oluşturmanız konusunda her zaman yanınızdadır. 
10. Artı Hizmetler. Realtyplus'ta sunabileceğimiz hizmetlerde sınır yoktur. Kiralama, satış, yatırımcılar, konut, tatil, yerel, lojistik, arazi, kentsel gelişmeler, finansal, hukuk, sigorta, ... 
11. Sınırsız büyüme • Realtylus'ta işletmeniz sınırsız büyüyebilir • Pazarınız dünyadır       • Müşterilerinize sunabileceğiniz hizmetler sınırsızdır. • Müşterilerimize ihtiyaç duydukları ve insanca olan HER ŞEY’de yardımcı olabiliriz. • Ağın ortak sahibi olabilirsiniz. • Büyüyebilir, ofisinizi geliştirebilir, daha fazla ofis, satış noktası açabilirsiniz.
12. Sosyal sorumluluk. İşimiz insan ilişkilerine dayanıyor, toplum içinde yaşıyoruz ve dayanışmanın bir zorunluluk olduğu açıktır. Bu kapsamda Realtyplus, çeşitli STK'lar ile işbirliği içinde çeşitli faaliyetlerde bulunmayı hedeflemiştir. 

Son güncelleme tarihi: 25 Şubat 2022 05:11

Yatırım Bütçesi

20.000 - 70.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

19

Bayi/Franchise Adedi

100

Ortalama Kâr Oranı

%95

Kârdan Alınan Pay

%3

Bayi/Franchise Hedefi

2022 yılı için 150 yeni franchise

Sektör

Gayrimenkul Franchising

Kuruluş Yılı

2001

Merkez Ülkesi

İspanya

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Realtyplus

BAYİLİK ŞARTLARI

    1-    Iron Franchise
    •    Halka açık bir fiziksel ofisi olmayan bağımsız emlakçılar için Realtyplus Group Franchise modelidir.  Sektörden gelmeyen ve az yatırım yapmak isteyen kişiler ve ekipmansız, sabit ve maliyetsiz çalışmak isteyen sektör profesyonelleri için.  Düzenlenmiştir.  Coğrafi faaliyet alanının sınırı yoktur.  Davranış kuralları, Realtyplus Group'un Etik Kurallarına tabidir.  Her türlü üst düzey Gayrimenkul Hizmetlerini müşterilerine sunmaktadır. Franchise Alan, Serbest Meslek Sahibi olarak vergi dairesine kayıtlıdır.  Gayrimenkul konularında size yardımcı olacak tek bir danışmana sahip olabilirsiniz.  Franchise alan, tüm ticari ve gayrimenkul danışmanlık işlerini gerçekleştirir. 

    2-    Quartz Franchise
    •    QUARTZ Franchise'ın Realtyplus Grup Logosu ile halka açık bir mağazası veya ofisi olmalıdır.  Cadde mağazası olmak zorunda değildir.  Coğrafi faaliyet alanının sınırı yoktur.  Davranış kuralları, Realtyplus Group'un Etik Kurallarına tabidir.  Her türlü üst düzey Gayrimenkul Hizmetlerini müşterilerine sunmaktadır.  Franchise verilen şirketin ana ortağı olabilecek veya olmayabilecek Yönetici tarafından yönetilir.  Bir ofis koordinatörü vardır. Ticari ve gayrimenkul danışmanlığı çalışmaları Emlak danışmanları tarafından yürütülmektedir. 

    Nasıl Iron ve QuartzFranchise olunur?  
    Realtyplus Grubuna kayıt başvurusu. Genişletme Departmanı, Genel Müdürlük ve bölgenin Franchise Alanları tarafından yapılan değerlendirme.  Yenilenebilir 5 yıllık Franchise Sözleşmesi. 
    Franchise maliyetleri: 
    Giriş ücreti. 
    Sabit ve değişken aylık telif hakkı (ikisinden yüksek olanı). 
    Franchise alana sağlanan hizmetler:
    Sektörün prestijli markası, Eğitim (başlangıç ve sürekli): seminerler, ofislerimizde kurslar, uzaktan kurslar, sübvansiyonlu eğitim...Tavsiye ve takip, Koç; Direktör ve Yönetici , İç ve Dış Yönetim ve İletişim Araçları, Hukuk ve vergi danışmanlığı, Pazarlama Danışmanlığı, Kurumsal e-mail, Kurumsal grup web sitesi,  Sosyal ağlar ve bloglar, Müşteri portföyü ve mülkler, Ulusal ve uluslararası düzeyde reklam koordinasyonu, Dahili ve harici acentelerle paylaşılan operasyonlar (MLS'ler, anlaşmalar, ..), Ulusal ve uluslararası işbirliği, Diğer ürünlerle sinerji (ipotekler, sigorta, reformlar, mülk yönetimi, kapsamlı kiralama yönetimi, banka reçetesi, ...), Gayrimenkullerinin satışı için yatırım fonları ile anlaşmalar, Varlıklarının satışı için organizatörlerle yapılan anlaşmalar, Hizmetleri ve geliri artırmak için ortaklarla anlaşmalar, Maliyetleri azaltmak için tedarikçilerle anlaşmalar, Gayrimenkul Yönetim Yazılımı, 360 Kamera - 360° sanal tur için en son teknoloji + Aylık abonelik