Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Reis Döner

Yatırım Bütçesi:
Min:400.000 - Max:500.000 tl

Reis döner 2016 yılında Mehmet MERCAN tarafından kurulmuş 51 Şubesi 520 çalışanı 2500 metre² üretim tesisi ile döner sektöründe faaliyet göstermektedir . Mehmet MERCAN  dönerin sadece bir yemek olmadığını fark eden ve bu konuda sektörün ilk ve tek derneğini kuran ve dernek çatısı altında döner sektörünün iyileştirilmesi bakımından devamlı projeler yapan geleneksel ürün adı başlığıyla tescilleyerek Ülkemize kazandıran ve kadim bir tarihi olan geleneksel dönerimizi kültür miras ulusal envantere kaydını yaptıran meslek standartlarını belirleyen bir gönül insanıdır. Reis döner deneyimli kadrosuyla döner sektöründe kısa bir zamanda büyük başarılar elde etmiş sektöre bir kalite ve bir standart götürmüştür. Geleneksel dönerimizin gerek ülkemizde gerekse dönerin olduğu tüm dünyada haklarına sahip çıkmak sorunlarına çözüm üretmek İçin çalışmalar yürütmektedir. 

Reis Döner  farklı bir tat ve hizmet anlayışı ile sektöre sunduğu yeni bir  döner markasıdır. Sektöre girdiği kısa süre içerisindeki hizmet anlayışı ile lider olma yolunda ilerlemektedir.

Reis Döner; Lezzet, Kalite, Hijyen ve sağlık standartlarını ön planda tutmaktadır.

Reis Döner Markası ile Tüketicilerimize klasik döner anlayışının dışında farklı bir tadı damaklarasunmaktadır.Reis Döner sektörde çok yeni bir marka olmasına karşın kısa sürede döner satışında tüketicilerin beğeni ve takdirikazanmıştır. Deneyimli, eğitimli ve dinamik personel kadrosunun marifetli ellerinde üretilen Reis Döner İstanbul´daki bir çok satış noktalarını genişleterek artık İstanbul dışında farklı illerde  halkımıza franchise modeli ile ulaşmaktadır ve yakın gelecekte de ülkemizin her noktasında olmayı hedefler. 
 

Son güncelleme tarihi: 07 Nisan 2023 02:37

Yatırım Bütçesi

400.000 - 500.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

10

Bayi/Franchise Adedi

41

Ortalama Kâr Oranı

%30

Kârdan Alınan Pay

Pay Alınmıyor

Bayi/Franchise Hedefi

2022 yıl sonu 100 Adet Döner Restoran

Sektör

Fast/Food

Kuruluş Yılı

2016

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Reis Döner