Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Remacro United Brokers

Yatırım Bütçesi:
Min:20.000 - Max:0 Euro

Remacro United Brokers, Immobilien Gayrimenkul A.Ş.'ye bağlı olarak emlak sektöründe büyük resmi gören profesyoneller için ortak bir marka olarak kurulmuştur. IMMOnet teknoloji altyapısını kullanan global franchise sistemimiz ile tek ofis olarak elde edilemeyen marka imajı, ulaşılamayan  portföyler ve pazarlama olanakları  Remacro United Brokers çatısı altında sunulmaktadır.

Markamızı temsil eden her profesyonel, Remacro United Brokers ailesinin bir parçası olarak görülmektedir. En büyük hedefimiz yaptıkları işi  uzun yıllar sürdürüp gelecek nesillerine miras bırakabilmeleridir.

Markamız çatısı altında çalışan danışmanlarımızın ve ofislerimizin satış güçlerini arttırıp  en yüksek gelire ulaşmasını sağlamak üzere Hazır Portföy, Pazarlama, Eğitim, Teknik ve Hukuki destek ile kurumsal altyapı sağlanmaktadır.

Tüm Remacro United Brokers profesyonelleri tarafından,  gayrimenkul sektöründe dünya çapında kullanılan IMMOnet teknoloji altyapısı kullanılmaktadır. 
 
Remacro United Brokers olarak Türkiye genelindeki yapılanmamız: Bölge Müdürlüklerimiz, Ofislerimiz ve Bağımsız Gayrimenkul Brokerlerinden oluşmaktadır.

Gayrimenkul Brokerlerimiz için Genel Müdürlüğümüz yada Bölge Müdürlüklerine kayıtlı olarak ofis içinde veya dışında tam bağımsız olarak çalışma imkanları sunulmaktadır.

Yurt Dışına Yayılma Hedefi: Yurtdışında Amerika,Almanya Portekiz, İspanya ve İngiltere de iş ortaklığı devam etmektedir.Pazar talebine göre diğer yabancı ülkelerle iş ortaklığı görüşülmektedir.

Franchise Adaylarında  Aranan Özellikler: Gayrimenkul sektöründe hızlı büyümeye istekli kurumsal ve etik kurallara uygun çalışacak nitelikli girişimcilere franchise verilmektedir.

Aranan İşyeri Özellikleri: Min. 60 m2 cadde üzeri veya 150 m2 ofis katı dükkan

Sisteminiz Hakkında: İmmobilien Gayrimenkul A.Ş ye bağlı olarak kurulan Remacro United Brokers, Gayrimenkul sektöründe alışılmış uygulamaların dışında farklı bir iş modeli ile yüksek kazanç ve hızlı büyüme imkanı sunmaktadır.
Remacro United Brokers  hem şirket bünyesinde açılan Bölge Müdürlükleri hem de yurt dışında kurduğu iş ortaklıkları ile uluslararası düzeyde çalışma imkanları sunmaktadır. Türkiye genelinde verilecek franchise ofisler ile bu yüksek kazançlı sistemden faydalanma imkanı nitelikli girişimcilere verilecektir.
 

Son güncelleme tarihi: 10 Nisan 2019 05:06

Yatırım Bütçesi

20.000 - 0 Euro

Firmaya Ait İşletme Adedi

3

Bayi/Franchise Adedi

6

Ortalama Kâr Oranı

%30

Bayi/Franchise Hedefi

2019 yılı için 30 yeni franchise

Sektör

Gayrimenkul

Kuruluş Yılı

2017

Merkez Ülkesi

Belirtilmemiş

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Remacro United Brokers