Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Şampiyon Kokoreç

Yatırım Bütçesi:
Min:250.000 - Max:500.000 tl

1962 yılında Galip ve Necati Tokgöz kardeşler tarafından Beyoğlu Balıkpazarında küçük bir işletme olarak faaliyete başlamıştır. Zamanla bu küçük işletme herhangi bir tanıtım ve reklam yapmamasına rağmen dilden dile bir şehir efsanesi olarak önce İstanbul sonra tüm Türkiye de kokoreç denilince akla gelen ilk isim olayı başarmıştır. 

ŞAMPİYON KOKOREÇ, markalaşma yolunda ilk adımını 1994 yılında ismini tescil ettirerek atmıştır. 1995 yılından itibaren ŞAMPİYON KOKOREÇ, lezzetlerini tüm İstanbullulara sunmak adına aile kendi işletmelerini açarak şubeleşmeye başlamıştır. Yoğun bayilik taleplerinden sonra 2000 yılından itibaren franchisingler verilerek şubeleşmeye ve markalaşmaya devam edilmiştir. Bu arada firmamız gerekli alt yapıları oluşturup tüm şubelerimize aynı kalitede ve standartta ürün tedarik etme adına tesisleşme yoluna gitmiştir. Tüm üretim ve lojistik departmanlarını Avrupa standartlarına uygun hale getirmiştir. Şuanda tüm Türkiye ye üretimden müşterilerimizin masasına gelene kadar bütün ürünlerimiz soğuk zincir ile hijyen ve gıda güvenliğine uygun bir şekilde sevk edilmektedir. 

ŞAMPİYON KOKOREÇ ailesine katılmak isteyen bayi adaylarımızın özgeçmişleri ayrıntılı olarak incelenmekte olup markamızı en iyi şekilde temsil edebilecek ve işletme kabiliyetine sahip kişilere bayilik verilmektedir. Bayilik şartlarını belirlerken bayiimizin kazancı ön planda tutulup yatırım projesi de bu ilke kapsamında gerçekleştirilmektedir.
 

Son güncelleme tarihi: 10 Ocak 2019 03:17

Yatırım Bütçesi

250.000 - 500.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

55

Bayi/Franchise Adedi

53

Ortalama Kâr Oranı

3%

Kârdan Alınan Pay

Alınmıyor

Bayi/Franchise Hedefi

2019 yılı için 500 yeni franchise

Sektör

Fast Food

Kuruluş Yılı

1962

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Şampiyon Kokoreç